2/14 A kérdező kommentje:
Jaj de vicces
2023. márc. 1. 13:00
3/14 anonim válasza:
Attól is függ, hogy méretre áraz vagy óránként. Lehet, ez már elmegy 6 számjegyig...
4/14 A kérdező kommentje:
Mármint 6 számjegy , nem 6 nullásra gondoltál ugye? 🤣 max 100ast szeretnék rászánni.
2023. márc. 1. 13:52
5/14 anonim válasza:
Menj el tevovalokhoz és kérj ajánlatot.
6/14 anonim válasza:
Kb. 50-60 000-re tippelnék(édesapámnak most csinálják az egész karját részletekben és neki az egyik részlet kb. Akkora mint ez a tetoválás amit mutattál, ezért mondtam ennyit)
7/14 anonim válasza:
Ez sok. Nagy is, részletes is, elég igényes munka, vagy 10-12 óra amíg ezt felvarrják rád. Szerintem olyan 150-200 között mozoghat az ára.
Nekem most csináltak egy kb harmad vagy negyed ekkorát, igaz színes. 75 rongy volt. Budapest vonzáskörzetében.
9/14 anonim válasza:
Ennyi pénzt elszarni arra, hogy így elcsúfítod magad...
10/14 anonim válasza:
#4 igen :-) Olyan 80.000-100.000-ra tippelnék, bár nekem csak kicsik vannak, de próbáltam abból kalkulálni :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!