Sima bephanten vagy Bephanten Plus?
1 hete tetováltattam és Bephanten plus kenőcsöt használok azóta, sokak szerint nem jó.. Mert a sima jobb..
Kinek mi?
Nézd, igazából ahány tetováló, annyi fépét ajánl.
Próbáltam már mindkét bephantent, teljesen jól működnek, ha jól használod őket.
Sőt, a kókusz olaj is működik, ha nincs semmiféle szennyeződés ami belemenne. Az más kérdés, hogy az átlag emberek általában nem 100as higéniával élnek, szóval a legtöbb tetováló abból indul ki, hogy nem árt ha a krém antibakteriális.
De létezik a szárqzon gyógyítós iskola is, ami van aminél jó, van aminél nem, attól is függően, hogy milyen az ember bőre, mit varrnak rá és hogyan.
Általában a saját stílusának az ideális gyógyítását mindenki kitapasztalta, és úgy rádnézve, meg pár mondatot beszélve kb tudja mennyire leszel koszos a hétköznapjaidban, és ennek tükrében meg tudja mondani mit csinálj, mit használj, mire figyelj.
Szóval talán a tetoválódra írj rá.
Szia!
Én sima Bepanthent használtam, és nem a kenőcsöt, hanem a krémet.
Nekem az vált be. Én akkor kentem, mikor láttam, hogy teljesen beszívta az előző adagot, nem fóliáztam, ha otthon voltam; az én bőröm gyorsan regenerálódott. Kisebb mintáim vannak, nincs nagy összefüggő, így én erről tudok nyilatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!