Mennyire nyúlna meg a tetoválás?
Sziasztok!
Egy ideje már gondolkodok életem első tetoválásán, már megvan az elképzelés is csak egy dolog miatt nem merek belevágni. A tetoválás az alkar belső felére kerülne kb. 10cm-es méret. Viszont amit tudni kell rólam hogy rettentően vékony vagyok 183cm magassághoz 60kg és hamarosan nekiállnék edzeni hogy elérjem az egészséges 75kg-ot (vagy 80-85). Nem akarok "kétajtós szekrény" lenni meg semmi szert nem szednék de azért így is félek hogy 15-20kg hízásnál/izmosodásnál elnyúlna a tetoválás. Egyszer régen megkérdeztem erről egy tetováló szalont is de ők is csak azt mondták hogy ha nem hirtelen növök meg akkor nem valószínű a megnyúlás, viszont az én esetemben nem átlagos testalkatról van szó amire rápakolnék pár kiló izmot. Szerintetek érdemesebb várni 4-5 évet mire elérném a tervezett súlyt vagy nincs mitől aggódnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!