16eves vagyok tetovalast szeretnek az alkaromra nem nyulna el egy ido utan 173cm es 68kg vagyok!?
Kedves kérdező!
Nekem több tetoválásom is van, és egy kivétellel nem nyútak. Bár az alkaromon nincs mintám.
A tetoválás leginkább igen nagy súly- vagy izomgyarapodás esetén nyúlik annyira, hogy az látványos legyen, szóval a helyedben nem aggódnék emiatt.
Bár én még várnék egy kicsit, hogy legyen elég pénzem jó tetoválóra, és hogy ne legyen szükség a szüleim beleegyezésére.(Ugyanis 18 alatt egy rendes tetováló sem varr enélkül)
ha 16 vagy akkor még várj vele, nem csak azért, mert ahogy nőni fogsz megnyúlik, hanem azért is, mert nagyon-nagyon a változó korban vagy, és amit ma felvarratsz, attól 5-6 év múlva lehet h hányni fogsz :)
Persze most nem tudod miről beszélek, ez így is van jól, nem akarok okoskodónak tűnni, de 21-22 évesen tudni fogod.
hatalmasat fog fordulni veled még a világ.
En 15evesen varrattam a combomre egy mintat. ( nem azert mert ott tetszett, csak hat ismeroseimnek is volt, en meg nem akartam kilogni a sorbol, es mindig is nagyon szerettem volna tetovalast... Persze a szuleim nem tudtak rola, hat ezert csinaltattam oda. 17eves koromban elmondtam nekik, meg is voltak lepodve, hogy ilyen sokaig birtam titkolni :D )-> ezzel NEM otletet akarok adni, egy jo tetkos alapbol el sem vallalna.. :)
Most 20 leszek, nem nyult-nem torzult a tetko, es nem, nem bantam meg.. :)
Viszont 16evesen gondolom sulizol meg, es nem nagyon tudhatod még, hogy hol szeretnel dolgozni.. Ezert en alkalra nem is tetovaltatnek, azt nehezebb takargatni..
Varras egy faszt így nem gáz ha idővel nagyobb lesz!
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!