Aki magára tetováltatta a párja nevét, megbánta?
Van köztetek, aki nem bánta meg, mert együtt vannak azóta is?
Aki megbánta, el tudta tüntetni?
Nem köpködünk, hanem kifejtettük erről a véleményünk. Nem ez volt a kérdés, tény. Ugyanakkor egy anoním oldalon feltettél a nyilvánosságnak egy kérdést, tehát vállalnod kell a trollokat is meg a neked nem tetsző véleményeket.
Univerzális igazságot erre a kérdésre úgyse fogsz kapni. Megannyi ezer ember bánta meg ezt a döntést, lehet látni neten videókat, hogy miként tüntetik el. És van aki nem.
De ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy mi értelme. A halott nagymamádról megemlékezni mondjuk egy almáspite szimbólummal a karodon, mert ő csinálta a világon a legjobb almáspitét, aranyos és kedves. De felírni a párod nevét a mellkasodra semmi értelme. Minek? Ha demens öreg leszel akkor ránézel a melledre és újra eszedbe jut a neve? Elárulom: nem így működik az alzheimer.
Ez kicsit sem másabb mint amikor egyesek a saját születési dátumukat tetováltatják a karjukra. Minek? Elfelejtik hanem? Vagy ennyire egoisták, hogy a saját megszületésük ennyire jelentőségteljesen hat rájuk? Tudom, hogy most nagy a szerelem és hősies gesztusnak tűnik jelenleg a nevének tetoválása, de értelme akkor sincs. Akár együtt maradtok, akár nem.
Ez proli? Ez semmi! A Playboy nyuszi logó, fullos csajokon, na az a proli!
Meg sok gyökéren a focicsapata neve. Na ezekhez képest a csaj neve még mérnökinformációkusos szint.
Kedves, kérdező!
Nem ajánlom. Több okból is: nem tudhatod mi lesz a kapcsolatból, beülsz hozzánk tetováltatni, ami egyrészt fájdalommal jár, másrészt, ha fiatal vagy, akkor tuti változni fog az ízlésed.
És utálom a meggondolatlan tetováltatók szennyét takarítani, még ha több pénzt is kérhetek el érte.
Ritkán vállalok már ilyet, csak haveroknak, ha kell. Sima ügyfélt passzolom.
3 opció van eltüntetésre:
- más mintázattá alakítás
- fekete csík
(betűrajztól függ)
- lézeres eltávolítás
Mindegyik drágább, mint maga az eredeti kevés tintát, munkát igénylő iromány.
A legjobb megoldás a lézeres, de a legdrágább is.
Ha van ilyen tetoválásod, máskor gondold át, akarsz-e kicseszni magaddal és a pénztárcáddal.
Mindig többször megkérdezek mindenkit név esetén, hogy biztos, akarja-e.
Volt aki a székből kikelt meggondolva magát.
Nem szeretek olyat alkotni, amit nem akar az illető határozottan. Bizonytalanokat elküldöm, gondolja át.
Anno tizenévesen tudtam, hogy változni fog az izlésem, ezért passzoltam a tetováltatást,de elhennázhattam.
Basszus... Tré lenne és kiegyensúlyozatlan tetoválásokkal lennék tele össze vissza.
Gerincemen és tarkómon, csuklómon van. Imádom őket és egyiket se bántam meg. (persze nem nevek ezek haha)
Furcsálják, hogy csak 3 van, ám nekem ez a 3 a szívem csücskei.
Amik tetszenek, de magamon már nem akarom, azokat kedvezményes áron kirakom meghírdetve.
Valószínű neked lett vagy tervben van egy tetoválásod párod nevével és elbizonytalanodtál, ezért az eltűntetése megfordult a fejedben. Ugye?
Lézeres eltávoltításokat láttam ügyfeleken, tesóm is mutatta lapockáját milyen szépen leszedték.
Azt tudd: kb 4-5 kezelés minimum kell. Szóval az ár sok helyen csak 1 kezelésre vonatkozik!
További szép napot és bölcs döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!