Nem tudom eldönteni, hogy szeretnék-e tetoválást?
29 éves férfi vagyok, alapvetően csendes, visszahúzódó típus. Öltözködésben is a "normál" stílusra hajazok, viszonylag kevés színt szoktam viselni, főleg azért, mert ha mondjuk egy színesebb pólót felveszek, akkor úgy érzem, mindenki megbámul, és ezt nem szeretem.
Nagyon tetszenek az igényesen megcsinált tetkók, főleg a geometriai formájúak. Soha nem kötődtem annyira filmekhez, játékokhoz, hogy azokból varrassak magamra valamit, de mondjuk egy hatszögrács az al vagy felkaromon tetszene. Viszont ott motoszkál a fejemben, hogy aki ismer, az ki se nézné belőlem hogy tetoválásom legyen, meg az ismeretlenek is lehet megbámulnának?
Plusz elég szőrös az al és felkarom, lehet hülyén nézne ki.
Valamint mostanában többet edzek itthon, fogyás és erősödés miatt is. Nem tudom, ha megcsináltatom, és esetleg nagyobbodna a karom, az elcseszheti a mintát?
Köszi a segítséget, tanácsokat. Tudom, nagyon túlkomplikálom.
Tetoválást akkor érdemes megcsináltatni, ha már úgy érzed, hogy hiányzik rólad az adott minta. Főleg ha arra is ráérzel, pontosan honnan hiányzik rólad. Addig is nézegethetsz mintákat, kipróbálhatod kép szerkesztővel, hogy állna rajtad, vagy felrajzolhatod tollal, magadra próbálhatsz kinyomtatott mintákat.
Szerintem nem csak az a fontos, hogy jól nézzen ki egy tetkó, hanem az is, hogy olyasmit ábrázoljon, ami fontos számodra. Legyen jelentése. Ehhez át kell gondolni az életed, hogy mik azok a dolgok, amik régóta, stabilan sokat jelentenek neked, amikkel azonosulsz.
Belőlem se néznék ki, hogy van tetoválásom, de soha nem bámultak meg miatta. Még az ismerőseim se foglalkoztak vele, nemhogy idegenek. Természetesen a barátaimnak tetszik, de másokat teljesen hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!