Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Gay piercing és gay tetoválás!...

Gay piercing és gay tetoválás! Nagyon kiüti a biztosítékot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Full homoszexuális vagyok. Kizárólag szexuális indíttatásból csináltattam meg. A külsőm nagyon kiüti a biztosítékot pl. Nyilvános uszodában? + Még szeretném a mellkasomra varratni kis méretben a lambda jel fölé a "Gay" szót....

2022. szept. 15. 11:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb tetkó egy méternél távolabbról kb kivehetetlen, szerintem a tied is ez a kategória. Emiatt szerintem nem ütné ki a biztit. A Gay felirat részemről kicsit sok, bár én a feliratokat alapvetően sem szeretem.
2022. szept. 17. 23:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad, hogy ezt megnézi egy ember és másnapra el is felejti? Te meg ott maradsz a “meleg vagyok és ennyi a személyiségem, botránkozzatok csak meg, mert nem tudom magam csendben elfogadni” életérzéssel.

Ezt gondolnám, ha meglátnálak az uszodában egy “gay” tetoválással.

2022. szept. 19. 03:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki leírta itt a véleményét magáról a látványról, de én alapvetően magát a kérdést sem értem. Tehát adott egy test, amin már vannak tetoválások, piercingek majd megkérdezed, hogy kiüti-e a biztosítékot?

Számít? Ha azt mondjuk igen, akkor leszedeted őket, vagy nem mész uszodába? Amikor megcsináltattad, úgy érezted, hogy neked ez kell, miért kérdezed utólag, hogy amúgy kiüti-e a biztosítékot? Szerény véleményem szerint a tetoválásoknak általában az a lényege, hogy a viselőjük számára jelentsen valamit, vagy fontos legyen. Kicsit olyan érzésem van, mintha vagy megbántad volna, és szeretnél itt most néhány pozitív, bíztató visszajelzést kapni, vagypedig pont hogy szeretnéd azt a bizonyos figyelmet vagy megbotránkozást megkapni értük.

A másik: manapság nem ritka dolog tetovált testű embereket látni, léteznek ezeknél sokkal "botrányosabbak" is, és hidd el az átlag ember maximum rápillant, megállapítja, hogy "Dejó!" vagy, hogy "Deszar.", és 5 perccel később el is felejti. Nem fogja senki hosszasan analizálni a tetoválásaid szövegét, mélyebb jelentését.

Összességében tehát kb tökmindegy, ami már ott van az ott van, ami pedig még esetleg oda kerül, az sem fog jelentősebb különbséget tenni.

2022. szept. 26. 11:49
 24/25 anonim ***** válasza:
79%
Ebből nem az jön le hogy meleg vagy, csak az hogy pocsék az ízlésed. Ami a köldöknél van, olyat eddig csak csajon láttam, de ugye ízlések és pofonok..
2022. szept. 26. 11:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nekem sem tetszenek ezek az ötletek, de hát ízlések és pofonok.

A személyes biztonságod jobb kérdés. Én teljesen heteró vagyok, de van egy olyan hülye szokásom, hogy szeretem a tiritarka ruhákat. Ironikus módon épp a barátnőmet vártam a dél-pesti agglomeráció egyik vasútállomásán, egy rózsaszín alapon színes mintás ingben, amikor három-négy kidobó méretűre gyúrt úriember a peronon némi életveszélyes fenyegetésben részesített, tekintve, hogy nem kedvelik a b.z.ikat errefelé.

Azóta bárhányszor leírtam ezt a történetet, mindig az volt a többségi álláspont, hogy megérdemeltem, és nem az volt velem a bajuk, hogy meleg vagyok, hanem hogy reklámozom. Oké, az tényleg nehezen lehetett velem a bajuk, hogy meleg vagyok, mivel nem vagyok. De így vajon mit nem kellett volna reklámoznom? :D

Mindenesetre a testi épséged érdekében én nem tenném egy olyan országban, ahol a rózsaszín ing elegendő lehet a halálos fenyegetéshez, és a kommentelők többsége szerint meg is érdemeltem. Ha esetleg a varratás másnapján emigrálsz a hanyatló nyugatra, ott a kutyát sem fogja érdekelni ;)

2022. szept. 26. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!