Gay piercing és gay tetoválás! Nagyon kiüti a biztosítékot?
Full homoszexuális vagyok. Kizárólag szexuális indíttatásból csináltattam meg. A külsőm nagyon kiüti a biztosítékot pl. Nyilvános uszodában? + Még szeretném a mellkasomra varratni kis méretben a lambda jel fölé a "Gay" szót....
A súlyod miatt nem szép férfimell ami van.
A tetko meg a piercing még fel is hívja rá a figyelmet.
Neked tetszik - ennyi, azt ne várd: elkezdünk itt dicsérgetni,
milyen fantasztikus jól nézel ki.
Ha nem mozognak eleget - valóban nem.
Azért a test negatív változásaira nem
is nagyon szokták felhívni a figyelmet.
Feltűnő? Igen.
Botrányos? Nem.
Megmosolyogtam? Igen. Kicsit szánalomból.
Egyrészt nekem az olyan emberekről, akik televarratják magukat mindenféle, látszólag egymástól elütő dolgokkal, az jut eszembe, hogy afféle impulzusvásárlást látok rajtuk. Ez nálam is megvan, csak nem tetkóval.
Sorraveszem neked:
A két bimbópiercing szerintem oké, alapból nem gondolom melegesnek, akárcsak a fülbevalók sem azok.
A köldökpiercing már inkább arra utal.
A karjaidon található minták: Szerintem jobban nézett volna ki, ha nem a felkar-váll részen van egy ilyen minta, hanem alkar-felkar részen, és így nem lóg rá a nyakadra. Olyan se füle se farka hatást kelt.
Bal bimbó körül a négyfelé osztott kör tetkó szerintem jó, nekem maga a minta is tetszik, bimbó köré tenni adja magát a forma miatt.
Jobb bimbó a madarakkal - Ez is ok, bár én lehet lehagytam volna a madarakat róla, vagy ha annyira akarok 4 madarat, akkor nem 4 irányba repülve tenném fel, hanem egy csapatba valahova.
"Velem beszélj, ne rólam" - Ilyen tetkókkal rólad fognak beszélni, nem pedig veled. Bocs, de szerintem az ilyen közhelyes mondások nem tetoválásnak valók, szerintem komolytalanok és röhejesek.
Köldök körüli tetkó - Hát...maradjunk annyiban, hogy ha még varratni akarsz egy körszerű mintát, nem sok opció maradt. :D
Két mars nyila - Alapvetően oké, én bírom, hogy felvállalod a dolgot, de a törzsed annyira zsúfolt, felkar belső részére, alkar belső részére nem mehetett volna. Meg nekem kicsit vastagnak is tűnik a vonalazás, de ez már személyes preferencia.
Lambda - Szintén ugyanez, de ennek nem tudom mi a jelentősége.
"TOGETHER" - Ugyanaz, mint a másik szövegnél. Közhelyes, komolytalan.
Még a mellkasodra akarod varratni a "Gay" szót. - Hát, ez a te döntésed, de szerintem ilyen módon megbélyegezni magad butaság. Pláne így szóval leírva, hülyén néz ki. Szerintem erre jobb akár egy szivárványzászló, akár a már meglévő nyilas tetkód. Szóval kiírni annyira... hülyén néz ki. Pláne így, hogy már van erre utaló tetkód, meg amúgy is úgy néz ki a mellkasod, mint egy harmadikos gyerek firkafüzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!