Akinek mostanában takartak tetoválást, kellett előtte lézerezni?
Ez nagyon szituáció függő, az egyedi eset dönti el, nincs két egyforma.
-Mennyire sötét a takarnadó minta
-Mennyire levegős a takarandó minta
-Mennyi hely van mellette
-Van-e hegesedés, ami maradantó textúrát jelent
-Mit szeretne rá tenni a kliens
-Mennyi az anyagi keret
Általában ötből úgy három ilyen úgy érkezik, hogy mindegy mit, csak tűntesd el lécci.
Na most egy hibát újabb hibával takarni borzalmas rossz, mert mert ha utánna még azt is javítani kell, az egyre rosszabb érzés meg nehezebb munka lesz.
Általában egy levegős, világosabb, nem heges mintát, ami mellett van sok hely, és a kliens jóval nagyobb tetoválást akar rá, akkor könnyebb.
Ha viszont sűrű, fekete, nincs hely mellette és nem akarsz nagyobb mintát rá, akkor valszeg lézer lesz belőle.
egy tetováló
Egyelőre bizonytalan visszajelzéseket kaptam, ezért vagyok tanácstalan.
Belül az alkaromon végig van egy írás kb. 2 cm-es betűkkel és a vállamon egy 10-12 cm-es minta.
Ezeket szeretném lefedetni úgy, hogy álljon össze egy egészkaros tetoválássá.
A szöveg bizony kemény dió, különösen ha nagy, mert elég geometrikus, amit az ember szeme könnyen kikap.
De megoldható, csak nyilván figyelembe kell venni a tervezéskor.
Szedd össze milyen motívumokat akarsz bele, és úgy menj.
Természetesen ne valaki már kész sleevejének a képét vidd, hanem csak ötleteket, és úgy kérdezd, hogy tud-e vele valamit kezdeni lézer nélkül.
Nem mindenki fogja elvállalni, de szerintem biztos lehet vele valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!