Mostanában hogy alakulnak a tetoválás árak?
Nagyon változóak az árak, nem mindegy például, hogy Budapesten varrat az ember vagy vidéken, tapasztaltabb tetoválóval vagy kezdőbbel, flash-t varrat-e vagy külön neki tervezett mintát, az mennyire részletes, hány alkalmas, stb.
Budapesti lévén a Bp.-i árakról tudok nyilatkozni, itt a legtöbb tetoválónál egy teljes nap 40-80k között szokott mozogni. Nekem most például épp egy half-sleeve van folyamatban, 50-et fizettem az első alkalomért, mégegyszer lesz ugyanennyi a második alkalom és lehet kell majd még egy 1-2-3 órás harmadik is neki, szóval olyan 120-130k-ra számítok a végén, de ez nagyon részletes, aprólékos minta.
Kisebb, 2-3-4 óra alatt felvihető munkákat olyan 40 körül becsülném, legalábbis nekem októberben ennyi volt. Kisebb, gyorsan elkészíthető, tervezést nem igénylő minták olyan 10-20k között mozognak.
Ha esetleg leírod, hogy mi van tervben, akkor tudnék pontosabbat mondani, de egyébként mindig az a legbiztosabb, ha az adott tetoválót kérdezed.
Egész karos mintáról lenne szó.
Az alkaromon van egy sor szöveg és a vállamon egy 12-15 cm-es minta, ezeket le kellene fedni vele.
Állatos téma virágokkal, növényekkel.
Alaphangon egy 100-as tuti meglesz, főleg, hogy takarás, az mindig bonyolultabb és ezáltal drágább is.
Ha olyan 150 körüli összeggel számolsz, akkor szerintem azzal nem lőhetsz nagyon mellé, mert egy ilyen legalább kettő, de inkább 3 alkalom, nagyjából 50k/nap.
Persze ha rendes, megbízható helyen csináltatja az ember, nem pedig sufnituning, "Jóska majd megoldja okosba" típusú helyen.
Azt, hogy arra a napra csak téged ír be és tetovál. Legtöbb tetoválónál a teljes nap olyan 8-10 órát jelent, amiben benne van a tetoválás, megbeszélés, szünetek, stencilezés, stb.
Én például ilyenkor 10-re megyek a tetoválómhoz és olyan 6-7-ig dolgozik rajtam, ebből az, amíg aktívan tetovál, az kb. 6-8 óra - több nem is ajánlott egyhuzamban -, a maradék az indigó felrakása, ebéd- és egyéb kisebb szünetek, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!