Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok? Egy ilyen...

Mit gondoltok? Egy ilyen tetoválás hol lenne szép, és esztétikus?

Figyelt kérdés

Hali!

Első tetoválásnak lenne ez. Nem szerettem volna olyan tetoválást, aminek nincs különösebb jelentése, viszont olyan fordulóponthoz ért az életem, ami szerintem megérne egy emléket.

(Bár, nem mintha elfelejteném a történteket.. :D)

Röviden:

17 éves koromig bőven túlsúlyos voltam, majd változtattam egyik napról a másikra, -34kg, másfél éve heti szinten 5-6x edzés, és imádom ezt csinálni. Nagyon nagy dolognak kell történnie ahhoz, hogy abbahagyjam ezt az egészet, sőt, mondhatni nincs olyan dolog, ami rávenne arra, hogy ne folytassam ezt és jelenleg már másfél éve az edzés és helyes táplálkozás teszi ki a napjaim 99%-át. (a maradék 1%-ban alszok.. :D)

[link] (Ezt találtam valahol, és azonnal megtetszett a jelentése miatt. Nem ilyen formában volt eredetileg, pl a színezés és elhelyezés másabb volt, szóval azt én csináltam képszerkesztőben)

1. Gondolkoztam rajta, hogy alkarra menne, persze variálni az elhelyezéssel, viszont nem tudom, hogy milyen formában lenne esztétikus, és milyen formában nem tűnne úgy, hogy csak fel van pakolva össze vissza és kész..

2. Arra is gondoltam, hogy a combomra menne rá, bőven elférne ilyen méretben, és nem kellene azon gondolkozni, hogy mit hová rakosgassak, hogy jó legyen. (még a sípcsont is szerepet játszhat talán)

3. Mellkas környéke, itt ugyanaz lenne, mint a combnál, ide is kiférne bőven.

4. Az utolsó verzió pedig az lenne, hogy felkar, bicepsz környékére, nyilván így kisebb lenne, de lehet, hogy pont emiatt nézne ki jól. (Bár ez a megoldás nem tudom mennyire optimális, mert edzés miatt valószínűleg fogok még fejlődni, így nem tudom, hogy mennyire változna vele a tetkó is (azt hozzáteszem, hogy túl sok változás nem lesz már karban, maximum testzsír%-ban))

Elsősorban tapasztalatok/tanácsokra lennék kíváncsi, hogy mi lenne a legokosabb döntés elhelyezés terén.

U.i: A "ne tetováltass, mert semmi értelme" "fhuj tetoválás" és hasonló kommenteket mellőzzük, mert nem érdekel.

2022. jún. 27. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gratula az életmódáltáshoz! Szerintem ezt majd bízd rá a tetoválódra. Ha jó tetoválóművészt találsz (és nem olyat, aki csak másolni tud kész mintáról), akkor jobban jársz ha átbeszélsz vele mindent, hiszen ő ért az esztétikához és az anatómiához is. Bizonyos motívumokat pl. nem érdemes túl kicsiben megcsináltatni, mert pár év múlva elmosódhat a bőröd természetes változásai miatt. Szóval én azt ajánlom, hogy keress egy szuper művészt és nézd meg mit javasol :)
2022. jún. 27. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Lábfejen.
2022. jún. 27. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:

3# Nem tudom pontosan miről beszélsz, viszont azt tudom, hogy 10-ből 10x minden tetoválós kérdésnél ott vagy ahogy látom, elég egyértelmű.

Ezt a "proli" szót cseréld le valami másra, mert hamar észrevehető vagy :)

2022. jún. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!