Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen hatást keltene bennetek...

Milyen hatást keltene bennetek egy ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megtetszett egy tetoválás, viszont a család nagyon ellenzi.

Igazából lényegtelen, mert így is, úgy is rajtam lesz, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit is gondoltok róla, ha meglátnátok egy ilyen tetoválást valakin, az milyen hatást keltene bennetek?

Edzek már egy ideje, szóval mutatna is valahogyan, nem egy "lógó" testre menne rá..

(Eddig ismerősök szerint nagyon jól állna, csak a család ellenzi.. :D)

[link] (Az enyém egy kicsit tovább tartana, az alkar feléig körülbelül.)

2022. jún. 26. 19:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
38%
Biztos frászt kapnék, ha a barátomon ilyen fekete izé lenne.
2022. jún. 28. 14:56
 22/23 segitseg ***** válasza:
100%
Ahh ha ez fehérrel lenne átütve, olyan lenne, mintha egy villám okozta heg lenne a válladon :D
2022. júl. 1. 23:41
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem jól néz ki. Az alkatod változhat egy hónap alatt is. Lehet felszedsz 20 kg-ot vagy leadsz minden izmot egy betegség miatt.

Tetováltatni nem azért kell mert most van izma valakinek. Nem lesz se szebb se csúnyább a tetoválás ha más alkatod van. Csak a felszínes emberek (nem rád gondolok) azt hiszik, hogy csak azok tetováltathatnak akik szerintük vonzó.

Szóval. Azon kell vagy kellett elgondolkoznod. Mennyire fellángolás és nem e bánod meg. Más nem fontos.

2022. aug. 4. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!