Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen hatást keltene bennetek...

Milyen hatást keltene bennetek egy ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megtetszett egy tetoválás, viszont a család nagyon ellenzi.

Igazából lényegtelen, mert így is, úgy is rajtam lesz, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit is gondoltok róla, ha meglátnátok egy ilyen tetoválást valakin, az milyen hatást keltene bennetek?

Edzek már egy ideje, szóval mutatna is valahogyan, nem egy "lógó" testre menne rá..

(Eddig ismerősök szerint nagyon jól állna, csak a család ellenzi.. :D)

[link] (Az enyém egy kicsit tovább tartana, az alkar feléig körülbelül.)

2022. jún. 26. 19:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
primitiv benyomast kelt bennem minden tetko, de sok embernek tetszik, szoval...
2022. jún. 26. 19:51
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Azt gondolnám hogy az illető egy igénytelen proli. Az ilyen tetkós prolik láttán mindig a szánalom fog el. Hogyan adhatja valaki ennyire le az igényeit?
2022. jún. 26. 22:12
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezek az emberek jó dolgukban nem tudják mit csináljanak.
2022. jún. 26. 22:17
 14/23 anonim ***** válasza:
3%

Mit nem adnék egy szép makulátlan bőrért, istenem. Akinek meg az van, még fizet is érte, hogy elqrják.:D

Most komolyan, szerinted esztétikus ami a képen van? Kb. egy horror filmbe pont beleillik.

2022. jún. 26. 22:22
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Most éppen ez a divat. Jelenleg tömeg tetkó. A divat viszont változik és a tetkó marad.

A te tested, te döntésed. Ha neked tetszik és tényleg akarod akkor ne tartson vissza mások véleménye.

2022. jún. 26. 22:46
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, nem szeretnélek kioktatni, de számomra az ilyen "divat" tetkóknak (csak azért csináltatod, mert tetszik) semmi értelme. Egy tetoválásnak legyen jelentése a viselője számára, de ez csak az én véleményem.
2022. jún. 27. 02:51
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

Kb mintha vérmérgezésed lenne. Ritka idióta tetkó.

De volt már divat a horgony, meg az ÜSS az öklön is, szóval van azért ennél is gázabb.

2022. jún. 27. 06:21
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, attól félek egyébként, hogy most még lehet tetszik, de mivel nincs különösebb jelentése, ezért később lehet megbánnám..

De ez egy második terv szerencsére, szóval marad az eredeti elképzelés, aminek bőőven lenne jelentése, így kb 0 az esélye, hogy megbánnám.

2022. jún. 27. 09:16
 19/23 anonim ***** válasza:
35%

#18 hozzászólás vs "Igazából lényegtelen, mert így is, úgy is rajtam lesz..."

Komoly ember lehetsz ;)

Egy gyors pálfordulás fél nap alatt, mert a gyakorin leszólták az ötleted?

Mondjuk eleve gáz, hogy saját tetkódat más ismeretlenek véleménye alapján választod.

Szerintem neked semmilyen tetkót nem kéne csináltatnod.

2022. jún. 27. 09:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jól néz ki, ez még pont nem zavaró méret, de ennél nagyobb? Minek?

Mindegy, sztem jó.

19/l

2022. jún. 28. 14:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!