Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen felbontásban vigyem a...

Milyen felbontásban vigyem a tetoválónak a képet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tetoválás előtt állok, meg is van a minta. Képszerkesztőben csináltam, mert kis darabokból áll, színezés stb, elment vele egy kis idő.. :D A kérdés, hogy milyen felbontásban küldjem el neki a képet?

Nem tudom, lehet teljesen hülyeséget kérdezek, ezért elnézést.

De hallottam valami bőrindigóról, amire rajzolják a mintákat, így jött a kérdés, hogy milyen méretben illik elküldeni a képet neki, hogy ne legyen belőle baj?

2022. jún. 20. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a lehető legjobb minőségben
2022. jún. 20. 12:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó, de ez elég tág fogalom.. Könnyen át tudom variálni a felbontást szerkesztőben, de nem mindegy, hogy 4k, vagy elég egy full hd.

De, szerintem ezt ő is megtudja majd ott csinálni, ezért felesleges itt gondolkoznom ezen. Vagy tévedek?

2022. jún. 20. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

sokszor a 640x480 (VGA) méret is elég, attól függ, mi maga a minta. Egy realisztikusnál nyilvánvaló, hogy FHD, főleg, ha nagy a minta, egy linework esetében a VGA méret is sok lehet.

Menj tutira, 32K felbontás ;) Még megnyitni is nehéz lesz :D

2022. jún. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!