Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy legyek biztos a tetoválás...

Hogy legyek biztos a tetoválás helyét illetően?

Figyelt kérdés
Az ötlet régóta ugyanaz és biztosan tudom, hogy az lesz de az elhelyezésében még nem jutottam döntésre. Van egy hely ahova régóta szeretnék és ott nagyon jól mutatna viszont kicsit tartok tőle, hogy munkahelyen mennyire engedik meg hogy pl.kézfejen legyen tetkó? Bár olyan munkákra jelentkezek amik nem ilyen komoly állások, betanított meg gyári munkák, raktári az én asztalom, volt olyan gyár ahol lehetett látható helyen tetkó. Koponya minta lenne, évek óta szeretnék csak más testrészen nem tudom igazán elképzelni, ott mutatna a legjobban. Már láttam azért olyan főnököt is interjún akinek ilyen sleeve tetkója volt, fogorvosi asszisztensnek is volt látható helyen néhány, durvább mint amilyen az enyém lenne, de ez tényleg hely válogatja? Bár olyan helyre amúgy se mennék ahol eleve nem szeretik ha egy munkásnak tetkója van de mégis itt még bizonytalan vagyok. Mennyire elfogadott manapság a tetkó? Már legyintenek inkább rá? Lány vagyok, amúgy így lehet furán hangzik de régóta szeretnék ilyet.

2022. máj. 1. 15:53
 1/2 anonim válasza:
34%

1.: A tetoválás legjobb helye másokon van.

2.: Látható helyre ne rakass!!!

2022. máj. 1. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Manapság elég elfogadott, mivel a fiatalok között lassan már több embernek van, mint nincs.

Ettől függetlenül egy-két helyen lehet hátrány, de egyre kevésbé. Amennyiben nem akarsz mondjuk légiutas kísérő lenni, valószínű nem fog számítani.

2022. máj. 1. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!