Nagyon izgulok ugyanis holnap (csütörtökön), egy szem tetoválást csináltatnék. Mennyire fáj? Van valami utólagos hatása? http-s://www.instagram.com/p/CbqUI4CFz6B/ Üdv. Jana
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.2022. ápr. 6. 16:50
2/9 anonim válasza:
Vagy a szemedet tetovaltatod mint a linken a csajnak ?
Csak most nyitottam meg ,
1 vagyok !
Ha igen, akkor egy állat vagy 😂😁
Nem tudom mennyire fog fájni és nem is akarok bele gondolni
De sok sikert !
3/9 Noren1989 válasza:
Tehàt szemgolyó.
Én kérnék fàjdalomcsillapítàst, bàr fix, h nem vennék igénybe ilyen szolgàltatàst.
Feri
4/9 anonim válasza:
Ha a szemgolyóra gondolsz akkor szerintem aludj rá még egyet és az utolsó pillanatban is meggondolhatod. Most amennyire utána tudtam nézni, azért ezt az orvosok ellenzik és nem hiába elvileg.
5/9 anonim válasza:
Én átgondolnám ezt a helyedben. Egy apró hiba és egy életre meg is vakulhatsz. Elég kockázatos a szemgolyót tetováltatni. Szerintem inkább ne csináld.
6/9 anonim válasza:
Erről tegyél le. Ízléstelen, orokre ott marad és veszélyes is
7/9 anonim válasza:
Nagyon kockázatos és fájdalmas.
Gondold meg 2x, ha nagyon szeretnéd akkor készülj fel rá, hogy ez egy ideig fájni fog
8/9 anonim válasza:
Kamu kérdés, ilyet itthon tuti nem vállal senki, hogy aztán a kuncsaft megvakulása esetén a gatyát is lepereljék róla.
9/9 anonim válasza:
Kamu. A szokásos tetoválásgyűlölő tette fel ezt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!