Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy legyen végleges az...

Hogy legyen végleges az ötletem ha nem tudok ebben dűlőre jutni?

Figyelt kérdés
Szeretnék tetkót és már az ötlet "végleges", tetszik is nagyon de azt nem tudom, hogy színesben legyen vagy egyszerűen fekete. Mindkettőben tetszene igazán, úgy alapból szeretnék fekete tetkót is de ez a minta amit kiterveltem, színesben is nagyon jól mutatna. Pénzem lenne színesre is, de valamiért nem tudom eldönteni, hogy tetszene. Nagyobb virág (egyik kedvenc) minta lenne ha segít. Hogy döntsem el hogy lenne jó? Próbáltam elképzelni, de nem tudom. Az eredeti ötletet színesben képzeltem el, de azóta sok fekete tetkó is bejött. Karon lenne amúgy, kézfejhez közel de nem a kézfejen.

2022. márc. 30. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én fizettem egy grafikusnak, hogy normálisan odaszerkessze a tetoválást. A kép tetszett, felvarrattam. Teljesen megérte. Ha jól tudom vannak ideiglenes tetoválások, azzal is próbálkozhatsz
2022. márc. 30. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A színes akkor mutat igazán jól ha hófehér a bőröd. Ha kicsit barnább a bőröd már nem annyira adja vissza a színeket. Ezt úgy képzeld el mint ha gyerek korodban nem fehér lapra rajzoltál hanem mondjuk arra a szürkébbre (újrahasznosított volt azért volt szürke).

Másik érvem ami a színes ellen szól, hogy a színes festékek gyakrabban okoznak bőrproblémákat, mint allergia, de lassabban is gyógyul ami meg növeli a fertőzés veszélyt.

De a tetováló úgy is szólna ha a te bőrödet nem találja alkalmasnak a színesre. (már ha normális a tetováló)

Ha a színes tetszik válaszd azt, de szerintem a fekete fehér szebb. Én is gondolkodtam színesben, de örülök nagyon, hogy a fekete fehérnél maradtam.

Majd írd meg, hogy döntöttél.

2022. ápr. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!