Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elrontott tetováláskor mi a...

Elrontott tetováláskor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Nos, volna ez az alap minta:

[link]

Tetoválótól aki ezt csinálta, azt kértem, hogy a hátteret nagyon halvány feketével töltse ki (valahogy így, nem ezt a képet mutattam neki):

[link]

Nos az eredmény ez lett:

[link]

Kérdezgettem, hogy ez ugye világosabb lesz ennél jóval, akkor és ott helyben azt mondta igen, fel higított feketével csinálta.

Másnap írta, hogy nem vállalja a további munkákat keressek más tetoválót és szalont mindenféle reklamációm és indok nélkül. Másra nem tudok gondolni mint, hogy elrontotta ezzel az egészet és most kiutat keres magának.

Most ez a fekete még a hülyének is feltűnik, hogy nem lesz jó ha így marad, miért kérném azt, hogy egy jól kivehető formát tegyen jelentősen kivehetetlenné. Mert ezzel nem csak az új rész lett elrontva hanem maga az eddigiek.

Szalonhoz már fordultam ahol dolgozik az illető, annyit mondtak, hogy jövőhéten megnézik mit lehet vele csinálni.

Ezen kívül lehet valahova fordulni még? Mert úgy érzem a "művész" elrontotta, próbál hülyének nézni és még el is próbál tüntetni a shopból (a hellyel nincs bajom).

2022. márc. 5. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, de milyen sufni szalon ez? Mert ez az, ahol ilyen "művész" dolgozik. Ezzel annyit lehet kezdeni szerintem, hogy rámegy fehérrel, mintha csillagos ég lenne. Lézernek nem tudom, mennyi értelme lenne.
2022. márc. 5. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
A szalon maga jó, a többiek munkái minőségiek, az ővéiről nem sokat látni. Elég minimalista és egyszerű dolgot kértem, a forma se bonyolult, de itt valami nagyon félre ment.
2022. márc. 5. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eléggé, én is el lennék keseredve. Ahogy meg elküldött... Én panaszt tennék, hogy mással többet ne forduljon elő.
2022. márc. 5. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát most egy blackwork artisttal próbálom megtudakolni hogy valóban világosabb lesz-e vagy ez full lerázós szöveg volt csak.
2022. márc. 5. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
12%
Nem mindegy hogy néz ki? Úgyse látod. :D
2022. márc. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!