Hogyan hatna ez?
Figyelt kérdés
Egy tetováló szokott feltenni rajzokat az oldalára. Ezeket kedvezményesen csinálja meg. Én jelentkeztem az egyikre de már nem vagyok biztos benne hogy szeretném megcsináltatni.2022. febr. 27. 00:25
1/11 $$$$$ válasza:
Hát nyilván nem fog neki örülni. De egy tetoválas egy életen at van rajtad(nyilvan van lezeres eltávolitas, de akkor is erdemes megfontolni), jól át kell gondolni. Jo egy bizonyos szamu tetko utan meglatod majd tompul ez az evekig vagy honapokig nezegetem hogy biztos akarom-e erzes. Az első előtt en vagy 3 eveig gondolkoztam(mondjuk 14 evesen talaltam ki. Tehat nem is lehetett volna sokkal hamarabb.). Utána meg egyre kevesebb ideig. Most nyaron 2 tetkom is lett "hirtelen felindulasbol,,. De nem bantam meg őket. Meg en ugy vagyok vele hogy sok hely van rajtam, illetve tetkó mánias vagyok. Viszont ha te meggondoltad magad es nem akarod nyugodtan mond meg neki, hogy nem szeretnéd. Ne varras fel egy olyan mintat amit nem akarsz csak azert, hogy ne sertődjön meg a tetovállod.
2/11 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy ne csináld.
3/11 anonim válasza:
Nem akarod, ne csináld. Megbánhatod késöbb
4/11 A kérdező kommentje:
Kicsit félek hogy megharagszik rám.. tudom hülyeség csak eddig jól kijöttünk egymással.
2022. márc. 1. 17:08
5/11 anonim válasza:
Oké, hogy félsz attól, hogy megharagszik, de te még rosszabb helyzetben lennél emiatt. Nem olcsó mulatság leszedetni.
Ennyire ne legyél nyuszi. Ez egy komoly döntés, ami szinte egy életre szól. Ha mégse akarod, akkor ne csinald.
6/11 A kérdező kommentje:
Végre rávettem magam. Megírtam neki. Még nem reagált vissza.
2022. márc. 2. 14:22
7/11 A kérdező kommentje:
Visszaírt..olyan mocsadéknak érzem magam. Tudom az én bőröm csak nem akartam neki keresztbetenni.
2022. márc. 8. 12:04
9/11 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs
2022. márc. 8. 12:56
10/11 anonim válasza:
Arra gondoltam, ha válaszolt, abban nem utalt arra, hogy megsértödött? Vagy megköszönte, hogy szóltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!