Varratnál magadra flash-t? Esetleg ha kedvenc szalonodban van flash day, mész rá?
Flash: elsőre megtervezett tetoválások, amiket a művészek meghirdetnek, és ha valakinek tetszik, az felvarratja magára.
Flash day: olyan nap, amikor nincsenek előre lebeszélt időpontok, csak besétálós alapján dolgoznak, kizárólag saját flash mintákból. Bizonyos esetekben ez egy ünnephez köthető (halloween, valentin nap, stb) vagy valamilyen jótékony célra gyűjtenek adományt, a bevétel x százalékából (pl cicás-kutyás tetoválás nap egy állatmenhelyért)
Ez természetesen a modern értelemben vett flash, nincs dupla belőle, kivéve ha ketten egy időben akarnak barátság tetoválást.
Én nem vagyok bandatag, nem voltam fiatalkorúaknál éveket, utána még párat rendes börtönben, tehát mondhatni nincs sztorim amit másnak is látnia kellene.
Nekem nagyon nem tetszik ha valaki csak fel akarja dobni a külsejét, meg divatos akar lenni, ezért csináltat valami ismert témájú tetkót.
Chicagoban a feketéken hiteles a tetoválás egy utcanévvel, és számokkal mert tudni hogy ők uralják azt a területet.
Nem, nem katalógusról van szó, elolvastad a kérdést?
Egyedi rajz, amit 1 azaz 1 emberre varrnak fel.
"Szerintem nincsen annál szánalmasabb, mint a katalógusból kiválasztott egyentetkó."
Lol. A kérdésre válaszolva, rajtam van jópár flash.
Rajtam is van jópár flash, mindig lesem a kedvenc tetoválóim miket raknak ki, hátha megtetszik valami.
A flash semmivel nem kevesebb, mint egy külön terveztetett tetkó, ugyanúgy csak egyetlen emberre kerül fel, nem úgy megy már, mint régen, mikor tényleg egy katalógusból kellett választani és ugyanazt a mintát viselte mindenki... Én személy szerint azért szeretem őket, mert ezek többnyire olyasmik, amiket az adott tetováló szívesen rajzol, tervez, készít el, és szeretek ilyen módon is tisztelegni azon művészek előtt, akik munkáját csodálom, inspirálónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!