Linkelnétek kedvenc tetoválásokat?
Sziasztok arra vagy kíváncsi milyen tetoválások jönnek be,leírhatnátok azt is hogy hova tudnátok elképzelni magatokon,kissebbe,esetleg
nagyobba?(páros tetoválások is jöhetnek) ☺
Rengeteg bejön, főleg az igényesen elkészített munka. Jómagamnak is van pár (háton, lábfejen, vádlin, csuklón, alkaron, ujjon). Én színes párti vagyok, de egy-egy szürkeárnyalatos is remekül mutat. Magamon sok mindent el tudok képzelni, és még tervben is van pár.
Amik nem jönnek be, még akkor sem, ha igényes munka:
Sablonos szövegek, vagy egy-egy szó, "sztárok" majmolása, egyszóval a tucattetoválások. Ha valaki csak divatból csináltat valamit, lehet az akármennyire profi művész alkotása, nem látok benne értelmet. Nem kell egy-egy tetoválás feltétlenül jelentéssel bírjon, csak legyen szép. Persze egyénenként eltérő, hogy kinek mi áll és mi nem áll jól, de attól még maga a tetoválása tetszhet.
Még nem tetszenek továbbá a nonfik, tribalok, maorik, a blackwork típusúak egy része és a trash-polka sem. Old school, new-school, realisztikus, dotwork, watercolor alkotások viszont nagyon bejönnek.
blackwork a kedvenc, de egész testre! :D nekem is olyan lesz egyszer, ha gazdag leszek:D az ilyen kis apró minták is jók, de az összefüggő, egész testes tetkók a legjobbak, amik nem az ilyen tömegnonfig mintákból állnak össze :D
én lány vagyok, de fiúkon is ez jön be. ilyen srác meg itthon kb 3 él :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!