Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudnatok tetovalassal kapcsola...

Tudnatok tetovalassal kapcsolatban infokat adni?

Figyelt kérdés

Szeretnék kozeljovoben tetovalast. Mar hogy milyet azt kb tudom..

Mindkét karra, es alkarra az ujonnan elterjedt görög mintát. Konyok fölé szarnyalo madar. Felkarra indian minta. Szerintem tudjatok mire gondolok. A felkar resze is a szarnyalo madar szimboluma csak az nem madart abrazol hanem a szárnyát csak ahogy kinyitja. Ezt jobb karra.

Bal karra pedig egy visito oroszlan korbeveve az is ilyen görög~indian mintaval.

Mellkasra : Vér! Verejték!! TISZTELET!!! feliratot szeretnem dontott irott betukkel. Arnyekolva.

Es azt nem tudom pontosam mert mindenki mast mond

Mennyi ideig hamlik, meddig kell kenni, es meddig nem lehet napozni szolizni?

Ami fontosabb : melyik honapban kellene? En legjobban ugy kb. Augusztus 31. Akkor mar nincs napsutes kezdodik az ősz szeptemberben venasszonyok nyarat mar nem napozna az ember..

es ugy begyogyulna hamar?

Vagy melyik honapban erdemes?

+ veradasnal miert es meddig problema ez?

+ es hallottam olyat hogy ez legyengiti az immunrendszert. Igaz?

Ezt igy ahogy mar beszeltem azzal akivel varratnam fel ő azt mondta ez 3 ev lenne minimum mert 1-1 kar plusz mellkas. Egyszerre mindket karra nem tul jo varratni elmomdasa szerint..ez valoban igy fekszik?

+ utana azon a teruleten ugyanugy lehet szorteleniteni? Utana mennyi ideig nem lehet ?

Elore is koszonom az infokat.

(F)

2022. jan. 19. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szeptemberben készült alkarra. Takartam a nap elől, vékony, hosszú újjú felsővel. Nekem elég gyorsan lesebzett, míg teljesen oké lett, kb két hét. Addig kell kenni, míg lesebzik, Bepanthen-el. Aztán már sima testàpoló elèg. Vèrt 6 hónapig nem adhatsz, mivel a karomat nem szőrtelenítem így nem tudok arra vàlaszolni. De gondolom amint begyógyult, és nem èrzèkeny, onnantól mehet az is.
2022. jan. 19. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
veradast nem tudon, de plazmaadas elott min. 4 honapnak el kell telnie
2022. jan. 21. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb tetováló azt ajánlja, hogy ne nyáron tetováltas. Neked is kellemesebb, ha a fólia alatt nem izzad annyira.

A gyógyulás, hely, személy és minta függő. Nekem 5-9 nap után hámlott le. A fekete előbb a színes később. Azt vettem észre, ha két héttel korábban elkezdek nagyobb dózisban C vitamintszedni, akkor hamarabb gyógyul. Nekem azt mondták, hogy hámlásig ne menjek uszodába és ne napozzak/szoláriumozzak. Vért Magyarországon 6 hónap után adhatsz. Én hosszabb kihagyás után mindig belázasodok, tehát megdolgozza az immunrendszert. Tudósok viszont kimutatták, hogy utána pedig jobb lesz a védekezés. (Biztosan az ellenkezőjét is.

2022. jan. 21. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:
#3. Pontosan milyen c vitamin?
2022. jan. 23. 19:46
 5/6 anonim válasza:
Eddig októberi tetkóm van, a másik jövő héten lesz meg. Nekem alkar idézet kb 2-3 hónapig érzékeny volt. Elhasználtam rá a 30 g-os Bepanthent,de a tetováló+net 2-3 hetet ajánlott. Második hét végén dobta le a felsö réteget, azóta fatya a tetkó. 2019 októberben készült a tetkóm, mire nap érte nem volt gond.
2022. febr. 2. 05:27
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Bármilyen c vitamin jó, én a Béres C+D-t szoktam szedni. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért jó, nekem tapasztalat, hogyha előtte nagyobb mennyiségben szedem, akkor gyorsabban gyógyul. Ja és ahogy az előző kommentben írták Bepanthen-Bepanthen és Bepanthen.
2022. febr. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!