Tudnátok ezzel kapcsolatban mondani,esetleg küldeni valamit?
Na szóval tervezek tetkót csináltatni,de pontosan nem tudom mit akarok még,de az biztos hogy mély jelentéssel bírót akarok magamra varratni...bizalmatlanság,fájdalom,bántások egy szóval olyat akarok amire mikor ránézek akkor azt tudjam mondani hogy nekem volt ilyen időszakom is és ettől lettem az aki vagyok,és hogy voltam olyan erős hogy sosem adtam fel...sok féle oldalon néztem már kerestem,de igazán semmit sem találtam ami tényleg tetszene...segítsetek kérlek
20/L
1. Miből gondolod, hogy nekünk sikerül olyat mondani, küldeni?
2. Ha a saját tetoválásod nem bírod megtervezni inkább ne varras...
Keress egy stílust, ami tetszik. Keress egy igényes tetoválót aki abban a stílusban dolgozik.
Mondd el neki ezt. A többség egyébként sem nagyon tetovál koppra ugyanolyan mintát mint amit beviszel, legalábbis én még nem találkoztam olyannal aki örömmel másolná más munkáját.
Egy jó tetováló megtervezni neked. De nehéz dolga lesz ha neked fingod sincs arról, hogy számodra mi szimbolizálja ezt az időszakot.
Lehet akár az egy fagyi is ha neked arról jut eszedbe.
Ne azért akard, hogy eszedbe jusson egy mintáról ez az időszak, mert valaki azt mondta, hogy márpedig arra utal xy szimbólum.
Ha meg csak simán szeretnél tetoválást, de beléd lett nevelve akár szülők akár az általános megítélés által, hogy mindenképp jelentenie kell valamit, akkor most szólok, hogy nem. Nem kell. Nincs rá szabály. Szerintem ha nincs valami konkrétum, amit okkal szeretnél, akkor könnyebb úgy választani ha ezt a jelentés-kényszert elengeded. Nem kell magyarázni senkinek. Tetszett, rajtad van, örülsz neki, kész.
"bizalmatlanság,fájdalom,bántások egy szóval olyat akarok amire mikor ránézek akkor azt tudjam mondani hogy nekem volt ilyen időszakom is és ettől lettem az aki vagyok,és hogy voltam olyan erős hogy sosem adtam fel..."
Inkabb ne. Mindenkinek volt sotetebb periodusa eleteben, azokon tul kell lepni, nem emleket allitani. Ha ismerkedes soran kitalalod, nagyon rossz fenyt vetne rad, az az erzesem lenne, hogy gyenge vagy, nem dolgoztad meg fel a multbeli traumaidat, sajnaltatod magad es onigazolast keresel. "Jujj olyan rossz volt nekem, annyit bantottak, azert lettem egy ennyire rideg, flegma kis buta ribi."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!