1/7 anonim válasza:
Jobb tetováló szalonokban van egy alap ár, mindegy, hogy mekkora/mennyi idő a tetoválás, azt ki kell fizetned. (1 órán belül megvan, nyilván utána jönne rá az óradíj)
10.000.- körül indulnak ezek az árak kb, így számolj ennyivel.
Érdemesebb akkor több kisebb mintával érkezni, ami belefér 1 órába, ígyis-úgyis elkérik az alapdíjat.
2/7 anonim válasza:
A böriben megcsinálják majd neked egy doboz cigiért.
3/7 anonim válasza:
kb 500 Ftból ki lehet hozni hasonlóra. De ettől függetlenül szalonárban 8-10 ezer.
4/7 anonim válasza:
Ne csináltass semmilyet, én ezt javaslom, mert később megbánod. Kulturált emberen nincs tetkó.
5/7 anonim válasza:
4!
Kulturált emberek nem minősítenek másokat, pláne nem az alapján, hogy van tetoválásuk vagy nincs ;)
6/7 anonim válasza:
Nekem nincs tetkom, ès kultúràlt vagyok. De tervezem, hogy lesz, ès kúltúràlt maradok. Bàr az is tuti, hogy nem ilyen lesz....
7/7 anonim válasza:
Öcsém...kulturalt🤣🤣 mondd mar el mit jelent? A polgármesteren nincs tetko,de ült 10evet. Jani tele van tetkoval es keres havi 100ezret elvan csendesen nem lop,nem ült.
Melyik a kulturalt??🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!