Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lehetséges tetoválást halványí...

Lehetséges tetoválást halványítani takarás miatt?

Figyelt kérdés

A jobb alkaromon hosszában van egy elég nagy minta és egy szöveg, a felét lefedi. Egyszer ki lett javítva, viszont nem olyan lett, amilyenre számítottam. Az első tetováló rontotta el, a második, aki javította elég jól dolgozik, viszont így sem túl jó.

A minta fontos nekem, szóval valószínűleg megcsináltatom kicsit másmilyen kivitelezésben máshova.

Az lenne a kérdésem, hogy egy kontúros fekete tetoválást mennyi alkalom után lehet elhalványítani annyira, hogy a takarás alatt ne látszódjon?

2021. dec. 12. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Az alkalmak számát igy nem lehet megjosolni. Sokmindentől függ.
2021. dec. 12. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
lézeres eltávolítással szerintem 2-3 alkalom elég kell legyen.
2021. dec. 12. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak fekete tinta, szóval nem színes a tetkó, akkor szerencséd van, azt könnyebben viszi a lézer. Ahogy előttem is írták, kettő, esetleg három alkalom lézer simán halványít rajta annyit, hogy utána szépen takarni lehessen másik mintával.
2021. dec. 14. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha kétszer átmentek rajta, akkor sanszos hogy van valami hegesedés is. Ezt nem lehet kivasalni, a lézer se fogja tűntetni.

Az, hogy mit visz a lézer az adott márkájú festék anyagaitól is függ, anyagcserétől, és attól is, hogy mennyire éri nap pl.

2021. dec. 20. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!