Hasamat megyek tetováltatni. Szabad ennem előtte pár falatot?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 21:26
1/6 anonim válasza:
Persze. Miért ne ehetnél?
Ha nem eszel, leesik a cukrod és még el is ájulsz.
Alkoholt nem tanácsos fogyasztani tetoválás előtt.
Enni, inni lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 1. 10:56
4/6 anonim válasza:
Muszáj tetkót varratni? Az utcán mindig felhúzod a pólód H mindenki lássa? Miért is? Én a talpamra tetováltatnék a helyedben.
5/6 A kérdező kommentje:
4-es a hasamon van egy heg. Életmentő műtétem volt és szerettem volna "megszépíteni" azzal, hogy oda tetováltatok egy életfát, ami a családom életfája. Ha ők nem támogattak volna lelkileg, nem éltem volna túl.
Viszont nem csak ebben segítettek: Megtanítottak arra, hogy nyitott legyek és ha valami nem tetszik vagy nem az ízlésem azt is fogadjam el, hogy másnak igen, ha jól érzi magát vele.
2021. dec. 6. 21:26
6/6 anonim válasza:
Szerintem miért is ne ehetnél. Ne foglalkozz, vannak akik ezzel vezetik le a stresszt, hogy az élőfába is belekötnek. Mesélsz kicsit, milyen műtét volt? Na meg majd az eredményre is kíváncsi lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!