Felkaron egy tetoválást mennyire könnyen rejt el egy nő munkában?
Figyelt kérdés
az olyan munkában ahol nem lehet tetoválás, ott el lehet rejteni valahogy?2021. nov. 28. 12:39
1/5 anonim válasza:
Ha csak nincs egyenruha, akkor simán el lehet rejteni. Egyszerűen csak viselj minimum könnyékig érő pólókat, blúzokat, ruhákat. A sztriptíz klubbon kívül soha sehol nem fognak beszélni azért, mert sok rajtad a ruha, és kevesebb ruhát kéne hordanod.
Nyilván az is szempont, hogyan ruha ne legyen átlátszó, mert akkor hiába hosszú látszik alatta a tetoválás.
2/5 anonim válasza:
Teljes fedésű alapozó és korrektor.
A smink bármit eltud rejteni.
3/5 anonim válasza:
Rá kell varratni egy nagy kék foltot és azt mondod, tintába könyököltél.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt 3 olyan kollégám is, akiknek a karjuk szinte teljesen tele van varrva. A munkaruha meg rovidujju volt.
Télen alá vesznek egy hosszú ujjú pólót, de az se takarja teljesen mert kilóg belőle.
Nyilván a mintatol is függ, de eddig úgy látom, hogy nem tudják takargatni a karon lévő mintákat.
5/5 anonim válasza:
Nekem az alkaromon van de simán eltudtam takarni. Mondjuk a munkahelyemen nem volt akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!