Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A háton mennyire fáj a tetovál...

A háton mennyire fáj a tetoválás? Rosszabb mint pl alkar, felkaron?

Figyelt kérdés
Tarkó-lapocka,hátközép környékén.

2019. ápr. 1. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán a hátközép az, ahol a legkevésbé fáj, mivel ott van a legkevesebb idegvégződés egy egységnyi bőrfelületben. Tarkó kibírható, attól függ, mennyire mászik fel a fejtetőre. Lapocka sem vészes. Alkar-felkarnak azzal a részével egyenlő, ami nem hajlat és nem is csontos.

DE, 3-4 órányi tetováltatás után ugyan úgy rettentően tud fájni, mint máshol.

2019. ápr. 2. 05:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudom miért kérdés az, hogy mennyire fáj a tetoválás. Nekem pl nem fájt. Mármint nyilván éreztem, de hogy ezt fájdalomnak minősítsék az számomra érthetetlen. Nekem a lapockáim között van, a karos dologhoz nem tudok viszonyítani, de nekem nem fájt.
2019. ápr. 2. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Mintától is függ. Színes? Fekete? Szürkeárnyalat?

14es linerrel izomból rámész és jó hosszú vonalak vannak, na akkor tuti. Dotwork 3as tűvel kevésbé.

Az se mindegy milyen gép milyen beállítások. Vagy stick&poke? Tebori?

2019. ápr. 6. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam a gépeket hogy milyenek?! Egy nagy hát tetkó, tarkó alatt kb egész hátig...
2019. ápr. 10. 10:09
 5/6 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem is ettől függ hogy milyen géppel okoska hu de hülye itt néhány ember
2019. ápr. 10. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez attól függ az adott művész mit preferál.

De függ, mert a kontúrozó gép sokkal inkább ütős mint a satírozó. Más frekvencián is van a kettő, ha nem akkor vagy nem megy be a vonal vagy darálthúst szántasz az ember bőrébe.

Oké kombinált gép van, de akkor is van különbség. Fülre lehet hallani...háttal állva is simán megmondod melyik.

Az egyik zúg a másik meg inkább mint egy régi kapucsengő.

2019. ápr. 10. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!