Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha már volt szúrva köldök pc,...

Ha már volt szúrva köldök pc, az újat minden esetben be tudják szúrni a régi helyére?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert korábban ahol csináltattam (inkman) tökéletes munkát végeztek, de később kivettem, összeforrt… ennek egy éve, de nagyon szeretnék újra egyet, viszont ha nem muszáj nem szeretnék már jövő hétig várni és ugyanoda menni, messze is van.. a közelben tudok egy piercing/tetováló szalont, igaz bevásárló központban van… (Elvis tattoo) és míg az inkről csak pozitív vélemények vannak, itt van pár negatív is (pedig összességében jó hozzáértő csapatnak tűnik és általánosságban ezt is nyilatkozták róluk) de abban reménykedtem, hogy mivel már volt egy nekem és a helye most is látszik, nagyon elrontani nem lehet, hiszen elvileg ugyanoda szúrnák? Ki mit gondol, van valakinek ezzel tapasztalata, vajon bevállalhatom?

2021. nov. 21. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egy nagyon picivel arrébb fogják szúrni.Nem azért, mert nem tudják ugyanoda, hanem mert nem szokták.
2021. nov. 21. 12:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ezt nem is tudtam. És miért nem?
2021. nov. 21. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom.Én abból indulok ki, hogy volt egy fülbevaló, amit kivettem és félig beforrt, de a helye picit látszott.Újra csináltattam és ugyanoda akartam.Azt mondták, hogy ugyanoda nem fogják, csak közel hozzá, ha úgy szeretném.
2021. nov. 21. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Elvileg azért nem szúrnak ugyanoda, mert az előző szúrás után hiába gyógyul be a lyuk, szokott maradni egy kis heg, ami miatt nehezebb újraszúrni. Egyik fülemen beforrt a lyuk, de érezhető, hogy volt szúrva, gondolom más testrészeknél is így van.
2021. nov. 21. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem köldöknél máshogy van mert ott a lyuk megmarad, ha be is forr, szóval semmiből sem tart azt újraszúrni mert nem olyan vastag bőr nő oda mint fülnél. De majd kiderül
2021. nov. 21. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5 Nekem a fülbevalómnál is "megmaradt a lyuk" ahonnan kiszedtem.Köldök pc-m is volt, látszik a helye.Attól még a lyuk teljesen összeforrt.
2021. nov. 21. 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Update: ugyanoda szúrták. Mondta is a lány, hogy ez nem is igazán újra szúrás volt, mert hiába forrt össze, csak ki kellett onnan lökni azt a bőrt..

Szóval most azon gondolkodom, mivel elég szép és nem olyan mint az első szúrás után mintha gyógyulnia kellene, hogy vajon mennyi idő míg kicserelhetem szerintetek? Ezt teljesen elfelejtettem megkérdezni

2021. nov. 22. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
6-8 hetet szoktak ajánlani, azzal biztosra mégy, de szerintem ha felhívod őket, megmondják.
2021. nov. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!