Mit lehet ez ellen tenni?
16 éves vagyok. Szeretnék köldök piercinget csináltatni a nyáron, de anyukámék ezt nem igazán díjjazzák.
Pedig még nem is ők fizetnék, hanem én állnám, a saját ösztöndíjamból.
Anyukámék ismerik is a piercing szalont ahol csináltatnám, hiszen kiskoromban az én fülemet és a húgomét is ott szúrták át.
Nem nagy, hatalmas, giccses testékszerre vágyom. Egy egyszerű rózsaszín köves-en gondolkoztam amit a begyógyulás után tennék be.
Anyukámnak tetolávása van, apukámnak pedig szemöldök piercingje, mégsem engedik nekem. :(
Mit mondanak, miért nem?
Próbáld meg észérvekkel meggyőzni őket. A piercing nem veszélyes, és ha már nem tetszik, bármikor kiveheted. 16 évesen már lehet hozzá elég türelmed, hogy rendesen kezeld, és a gyógyulási idő alatt ne piszkáld, ne cseréld ki. Néhány ezer forint nem olyan drága egy ékszerért, amit jó esetben örömmel hordasz évekig, főként ha te fizetnéd.
Ha nem sikerül, akkor megcsináltatod 2 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!