Hogyan tudnám “eltűntetni” a tetoválásom?
Sziasztok
A lábamon van egy tetoválás, amivel hétvégén kezdenem kell valamit mert nem látszódhat. Állami ruhában leszek, harisnyával viszont a harisnya nem fedi el.
Ötletek?😂
Gondolkoztam az alapozós megoldáson, de gondolom az harisnyával nem működik.
Köszi!
Valahol láttam, hogy pirosos narancsos rúzst kennek rá, és utána alapozó, és úgy eltűnt. Ha nagyon nem megy akkor leokoplast-ot ragassz rá, bár nem tudom mekkora a felület.
De szemöldököt is szoktak úgy eltüntetni a maszkmesterek, sminkesek, hogy valamilyen stiftes ragasztót kennek rá, és arra a púderpor és alapozó, utána megint púder.
Más ötletem nincs.
Vastag, nem átlátszó harisnya.
Vagy nadrág, bár nem tudom mi az az állami ruha, lehet-e nadrágot hordani hozzá.
Jajjj bocsi, alkalmi* nem állami😂 autocorrect…
Test színű harisnya alatt sajna látszik, pedig vastagabbal próbáltam.
Szoknya kell az tuti így marad a harisnya.. lehet megpróbálom akkor mégis az alapozót, alá kenek valamit amit javasoltatok.
Sebtapasz azért nem jó mert boka fölött kezdődik a tetovalas és a labfejemen van a vége, így azt normálisan nem lehet leragasztani..
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!