Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogyan tudnám “eltűntetni” a...

Hogyan tudnám “eltűntetni” a tetoválásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A lábamon van egy tetoválás, amivel hétvégén kezdenem kell valamit mert nem látszódhat. Állami ruhában leszek, harisnyával viszont a harisnya nem fedi el.

Ötletek?😂

Gondolkoztam az alapozós megoldáson, de gondolom az harisnyával nem működik.

Köszi!

2021. okt. 29. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valahol láttam, hogy pirosos narancsos rúzst kennek rá, és utána alapozó, és úgy eltűnt. Ha nagyon nem megy akkor leokoplast-ot ragassz rá, bár nem tudom mekkora a felület.

De szemöldököt is szoktak úgy eltüntetni a maszkmesterek, sminkesek, hogy valamilyen stiftes ragasztót kennek rá, és arra a púderpor és alapozó, utána megint púder.

Más ötletem nincs.

2021. okt. 29. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Testszínű sebtapasz. Azt nem tilthatják meg, hogy egy sérülést leragassz, és amúgy sem feltűnő.
2021. okt. 29. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
sebtapasz, es vastagabb anyagu harisnya
2021. okt. 29. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vastag, nem átlátszó harisnya.

Vagy nadrág, bár nem tudom mi az az állami ruha, lehet-e nadrágot hordani hozzá.

2021. okt. 29. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Jajjj bocsi, alkalmi* nem állami😂 autocorrect…

Test színű harisnya alatt sajna látszik, pedig vastagabbal próbáltam.

Szoknya kell az tuti így marad a harisnya.. lehet megpróbálom akkor mégis az alapozót, alá kenek valamit amit javasoltatok.

Sebtapasz azért nem jó mert boka fölött kezdődik a tetovalas és a labfejemen van a vége, így azt normálisan nem lehet leragasztani..

Köszi a válaszokat!

2021. okt. 29. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És ha fekete harisnyát veszel? Vagy az nem játszik?
2021. okt. 30. 13:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajna nem:(
2021. okt. 31. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, hát akkor tényleg az alapozó lehet a legjobb megoldás. Én le szoktam fújni hajlakkal, attól tartósabb lesz :)
2021. okt. 31. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!