Mik a tipikus/kiábrándító tetoválások?
Milyenek a tipikus/tömeg tetoválások? Persze, valamilyen szinten lehet azonos vagy hasonló, de ami már "ciki" mert "mindenkinek" az van, nem egyedi...
Én egyedit szeretnék, vagy szarjam le az egészet?
Számomra nagyon kiábrándító, amikor kopott, látszik, hogy igénytelen munka. Főleg, ha még színes is. Illetve, nekem az sem tetszik, ha túl nagy felületen van.
Mindenképp valami olyan szimbólumot/szót válassz, ami közel áll hozzád, ami számodra igazán sokat jelent. Attól lesz egyedi, mert számodra különleges jelentéssel bír. Szerintem ha nincs ilyen, akkor várj még vele egy kicsit, nehogy megbánd utólag.
Mélyenszántó szövegek, pl stay strong, no pain no gain, only god can judge me...
Maori tetoválások... Korunk nonfiguratívja...
Pillangó, delfin, masni, végtelen jel, pitypang és társai...
Számomra minden, ami nem köthető a viselőjéhez. Pl.: Ismertem mentőst, akinek egy OMSZ jelvény tetoválása van, és ismerek zenész lányt, akinek kotta. Ezekkel semmi gondom.
De amikor valaki felrakar ázsiai írásjeleket, meg amiket már előttem is írtak, angol mondatokat, na az gáz.
Ja, és amitől még a legfullosabb csaj is, azonnal kuka: [link]
A sablonok barmelyike fantáziátlan.
Mekkorát akarsz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!