Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mik a tipikus/kiábrándító...

Mik a tipikus/kiábrándító tetoválások?

Figyelt kérdés

Milyenek a tipikus/tömeg tetoválások? Persze, valamilyen szinten lehet azonos vagy hasonló, de ami már "ciki" mert "mindenkinek" az van, nem egyedi...

Én egyedit szeretnék, vagy szarjam le az egészet?

2021. okt. 15. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%
Minden tetoválás kiábrándító, minden tetoválás prolis. Teljesen mindegy hogy a sixtusi kápolna mennyezetfreskója vagy a jóaseggedkőkóla felirat van rajtad, ugyanúgy végtelenül lehangoló mind a kettő ha tetoválva van. A tetoválás csak az egyediség olcsó illúzióját adja de sajnos ez is elég hogy a prolik úgy szálljanak rá mint legyek légiói egy kupac bűzölgő szarra.
2021. okt. 16. 23:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed! :)
2021. okt. 16. 23:26
 13/18 anonim ***** válasza:
98%

A jelenlegi minimalista “r*b@nctetkók”, amiket kvázi lelesnek az Instáról, semmilyen komoly jelentése nincs számukra, csak azért csináltatják meg extra mini méretben, hogy ők is elmondhassák, hogy ki vannak varrva. 😦

Pl. nyilacska, végtelen jel, valami nyálas becenév, szívecske, valami bugyuta life coach idézet, origami minta (repülő, madár), “örökkönörökkönörökkönörökké barátok/szerelmem” feliratok vagy erre a tematikára épülő páros tetkók… pár hónap után pedig már fel akarják gyújtani egymást. 😂

Hála Istennek, a madártollról már lejöttek.

2021. okt. 18. 10:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a 11. úriember folyamatosan itt lóg, mindig ugyanezeket okádja ide, borzalmas írásképpel, fogalmazással. Ne vedd magadra, vajon mennyire kell nyomorultnak lenni ahhoz, hogy konstans egy számára gyűlölt helyen vergődjön? :)
2021. okt. 18. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sixtus-kápolna, de hát honnan tudhatná ezt egy proli, mint a tizenegyes válaszoló?
2021. okt. 18. 14:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Én is csak jót mosolyogtam rajta. ÉN IS utálom az igénytelen tetoválást, ezt el lehet rontani, mint minden mást!
2021. okt. 18. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem igaz, h mindegyik prolis. Szerintem ami kifejezetten jó: volt kisállatod lábnyoma, gyereked lábnyoma/keznyoma, meg ezek az elképesztően szép állati tetkók pl. farkas, tigris gazdag részletességgel.

És nekem a szépen kidolgozott madártoll is tetszik, bár nem tudom mit jelent? Mert ugye az se mindegy.

Meg amit még magamra varratnék, ha varratnék (nem fogok) az a legfontosabb álmaim alapján (egyedileg) rajzolt. Van pár álmom amit sosem felejtek el.

Amúgy a tetkóval szerintem 2 dolog a baj, ami miatt nem tenném:

1. Egészségtelen. Sajnos ezzel alig foglalkoznak a kutatások, többet kéne beszélni róla...

2. Később, az idők folyamán nem mindegyik olyan mutatós már. És a lézer se túl egészséges.

Nem azt mondom persze, hogy bele kell halni de sajnos igen is kiugraszthat lappangó betegséget.

2021. okt. 18. 16:27
 18/18 bnKa válasza:
Szamomra az amikor van egy csomo minta de nem kapcsolódnak egymashoz mint a wc ajto amikor tele van irva az általános iskolában. Erre gondolok: [link]
2021. okt. 18. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!