Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mik a tipikus/kiábrándító...

Mik a tipikus/kiábrándító tetoválások?

Figyelt kérdés

Milyenek a tipikus/tömeg tetoválások? Persze, valamilyen szinten lehet azonos vagy hasonló, de ami már "ciki" mert "mindenkinek" az van, nem egyedi...

Én egyedit szeretnék, vagy szarjam le az egészet?

#tetoválás #Egyeditetoválás
2021. okt. 15. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%
Minden tetoválás kiábrándító, minden tetoválás prolis. Teljesen mindegy hogy a sixtusi kápolna mennyezetfreskója vagy a jóaseggedkőkóla felirat van rajtad, ugyanúgy végtelenül lehangoló mind a kettő ha tetoválva van. A tetoválás csak az egyediség olcsó illúzióját adja de sajnos ez is elég hogy a prolik úgy szálljanak rá mint legyek légiói egy kupac bűzölgő szarra.
2021. okt. 16. 23:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed! :)
2021. okt. 16. 23:26
 13/18 anonim ***** válasza:
98%

A jelenlegi minimalista “r*b@nctetkók”, amiket kvázi lelesnek az Instáról, semmilyen komoly jelentése nincs számukra, csak azért csináltatják meg extra mini méretben, hogy ők is elmondhassák, hogy ki vannak varrva. 😦

Pl. nyilacska, végtelen jel, valami nyálas becenév, szívecske, valami bugyuta life coach idézet, origami minta (repülő, madár), “örökkönörökkönörökkönörökké barátok/szerelmem” feliratok vagy erre a tematikára épülő páros tetkók… pár hónap után pedig már fel akarják gyújtani egymást. 😂

Hála Istennek, a madártollról már lejöttek.

2021. okt. 18. 10:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a 11. úriember folyamatosan itt lóg, mindig ugyanezeket okádja ide, borzalmas írásképpel, fogalmazással. Ne vedd magadra, vajon mennyire kell nyomorultnak lenni ahhoz, hogy konstans egy számára gyűlölt helyen vergődjön? :)
2021. okt. 18. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sixtus-kápolna, de hát honnan tudhatná ezt egy proli, mint a tizenegyes válaszoló?
2021. okt. 18. 14:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Én is csak jót mosolyogtam rajta. ÉN IS utálom az igénytelen tetoválást, ezt el lehet rontani, mint minden mást!
2021. okt. 18. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem igaz, h mindegyik prolis. Szerintem ami kifejezetten jó: volt kisállatod lábnyoma, gyereked lábnyoma/keznyoma, meg ezek az elképesztően szép állati tetkók pl. farkas, tigris gazdag részletességgel.

És nekem a szépen kidolgozott madártoll is tetszik, bár nem tudom mit jelent? Mert ugye az se mindegy.

Meg amit még magamra varratnék, ha varratnék (nem fogok) az a legfontosabb álmaim alapján (egyedileg) rajzolt. Van pár álmom amit sosem felejtek el.

Amúgy a tetkóval szerintem 2 dolog a baj, ami miatt nem tenném:

1. Egészségtelen. Sajnos ezzel alig foglalkoznak a kutatások, többet kéne beszélni róla...

2. Később, az idők folyamán nem mindegyik olyan mutatós már. És a lézer se túl egészséges.

Nem azt mondom persze, hogy bele kell halni de sajnos igen is kiugraszthat lappangó betegséget.

2021. okt. 18. 16:27
 18/18 bnKa válasza:
Szamomra az amikor van egy csomo minta de nem kapcsolódnak egymashoz mint a wc ajto amikor tele van irva az általános iskolában. Erre gondolok: [link]
2021. okt. 18. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!