Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Bánom,hogy tetkót csináltattam...

Bánom,hogy tetkót csináltattam. Mi legyen?

Figyelt kérdés

A testvéremmel csináltattam egy közös tetkót, egy rózsát a bokánkra, az enyémen van még egy hold, a tesómén meg egy nap. A minta maga szép lenne, csak most így utólag nagynak érzem, és hogy pl mehetett volna kicsit arébb is a bokámon. Szóval nem olyan lett, mint amilyet terveztem, nem vagyok vele teljesen boldog. Pedig ezt a tetkót már fél éve terveztük tesómmal, csak valahogy nem olyan lett mint amilyennek örültem volna. Fogalmam sincs, hogy most mit tehetnék. Fogadjam el és próbáljam meg megszeretni? Vagy szedessem majd le a jövőben (ezzel meg az a baj, hogy bárhogy is szedetném el, megmaradna a helye, és hegesedne, meg csúnyább lenne, ami szintén nem érné meg)? Vagy majd csináltassam újra? Vagy korrigáltassak rajta (bár akkor szerintem már nem nézne ki úgy ahogy kéne)? Mondjuk azt sem tudom, hogy egyáltalán korrigáltatni lehet e utólag. Nem tudom mit tehetnék, eléggé el vagyok keseredve.. És tudom, hogy ez nem a tetováltató hibája, mert mondhattam volna, csak akkor még szépnek láttam így amikor csináltattam, de utólag már nem nagyon..

Szerintetek?

19/l

2021. okt. 28. 21:52
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia Kérdező ! Mi lett a tetoválásoddal végül ?
2023. máj. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!