Melyik tetoválót választanád?
Ez attól függ te mit preferálsz.
Én általában gondolatban elkalandozok ha tetoválnak, pláne ha hosszabb ideig ülök.
Ha valaki viszont kifejezetten képtelen kommunikálni, az nálam rossz pont.
Voltam valakinél, akinek ott volt kis passzív-agresszív táblán, hogy "csendet kérünk"...nem volt épp megnyugtató a légkör, kicsit tárgyiasítva éreztem magam.
Igen, tudok csendes lenni, de 8 órán át full kussban ülni azért sok.
Ha valakinek jó beszélőkéje van, én szívesen eldumálgatok vele.
Pláne most ha maszkban vagyok, nem látni az arcomból sokat, szóval érthető, hogy így figyelnek hogy rosszul leszel-e.
Sokaktól tudom hogy azok a munkahelyek ahol a dolgozó a társadalom teljes spektrumával találkozik, kerül velük kapcsolatba nap mint nap, az elég megterhelő tud lenni. Ugyanis ebbe a szórásba beleeső hülyék egyszerűen leszívják az embert. De ezek olyan munkák ahol mindenféle emberrel találkozol és csak egy szeletét teszik ki azok akiket leginkább elkerülnél.
Na de milyen munka lehet az, ahol eleve azt a réteget célzod meg, azt a tetkós proli alja réteget, azt hordó alján összetúrt maradékot akit normál ember legszívesebben elkerülne. És ezekkel még beszélgetni egész nap? Hát, nem csodálom ha valakinek nincs rá ingere.
8, én tetoválok az én székemben volt márnagyon sokféle ember, orvostan professzor, egyetemi hallgatók hadai, kutatóbiológus, gyerekorvos, viselkedészavaros gyerekkel foglalkozó pedagógus, katona, rendőr, nyomozó, fotós, pék, fodrász, bolti eladó.
Érdekes mód a nagy részük tökre értelmes, intelligens ember.
Csak az elsős egyetemistából kellett kirakni párat mert ittak előtte, de ők is jöttek vissza később.
Nem azért mondom, de zsák a foltját. Ha valakihez csak lecsúszott tramplik járnak csak, annak valszeg az az oka, hogy a művészúrnak is kilóg a szájából a kapanyél. El kéne gondolkozni, hogy kikkel veszed magad körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!