Ti melyik fordítást választanátok? (Tetoválás)
Figyelt kérdés
Szóval ma megyek tetováltatni, nem tudok angolul de angolul szeretnèk egy egyébként magyarul tök jó mondatot.
Egy amerikában élő rokonom, és a tetováló is lefordította nekem ezt a mondatot angolra. 4-5 variáció lett..
Amit a rokon mondott abból az egyik mondat angolul kinèzetre nagyon tetszik, a többi egyik sem igazán.
Beírtam google fordítóba az összeset és a tetováló mondatai voltak azok amik leginkább hasonlítottak a magyar mondatomra..
Na most nem tudom melyiket vàlasszam?
Csak gáz mert minden nyárom megyek Amerikába és nehogy kinevessenek a szöveg miatt...
2017. febr. 9. 14:47
1/10 anonim válasza:
A mondatokat igazán leírhattad volna.
2/10 anonim válasza:
Megírhatnád mik a mondatok (akár privátban is), anglisztikás vagyok, talán tudok segíteni :D
3/10 anonim válasza:
Írd le a mondatokat! Egyébként én az amcsi rokonra hallgatnék. Vannak az angolban olyan kifejezések, amik nem szórul szóra úgy vannak magyarul, és ha úgy próbálod lefordítani (ahogy valszeg a tetoválós tette), akkor hülyeség jön ki.
4/10 opened paradise válasza:
A google fordító nem ér semmit sem.
Szóval írd le,ahogy azt már javasolták páran.
5/10 anonim válasza:
Ha magyarul tök jó a mondat, akkor miért nem magyarul tetováltatod fel?
6/10 anonim válasza:
Nehogy leírd a mondatot, a végén elhajlanak az ujjaid.
7/10 anonim válasza:
Amúgy ha egy könyves idézet a szöveg, vagy ilyesmi, szerintem keresd ki, hogy az eredeti műben hogy volt.
8/10 anonim válasza:
Csak a balekok tetováltatnak magukra angolul. Igazán vagány gyerekek csakis japán írásjeleket varratnak a lábukra.
9/10 opened paradise válasza:
Igaz. Olyanokat,mint currys csirke és gung bao marha.
10/10 anonim válasza:
Ne szóljatok már be, nekem is angol tetkóm van, és nem szégyellem ^^ (Igaz, én tudok angolul, anglisztika szakra jártam :D Na mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!