Más is van itt aki tetoválásfüggő?
Én már nagyon várom az elsőt!
2021. okt. 1. 18:21
Én tegnap csináltattam az elsőt, de már mennék a másodikra. :D Nem tudom, ez a kérdés szempontjából helytálló-e, de az érzés ugyanaz. :D
2021. okt. 2. 09:54
Elviselhetetlennek nem mondanám a két tetoválás közötti időt.
Viszont mindig hatalmas örömmel megyek egy újabb tetoválásra, mert mindig nagyon jó a szalonban a hangulat és nagyon rendesek az ott dolgozók. A tetoválástól meg jobban magaménak érzem a testem. Ezt most fura lehet olvasni, de biztos van aki átérzi:D Az ötödiknél azt mondtam hogy ennyi volt. Jelenleg a hetedikre fogok időpontot kérni
2021. okt. 2. 15:11
En is az vagyok. Az elsőnél úgy voltam vele hogy csak az az egy lesz. Aztan megse. Jelenleg 5 db van. Jövőhéten megyek a hatodikra. Es utana még akarok egy párat. A jövőhetin kívül jelenleg még 5 van tervben. De majd gyarapszik még ez a szám😂.
2021. okt. 2. 20:21
Én júniusban voltam utoljára, és a következőt tavaszra terveztem (olyan március-április körül) de hát nem vagyok benne biztos, hogy addig kibírom. Minden nap gondolok rá hogy de jó lenne már menni (egyébként egyelőre 4 van még tervben, de tuti mire meglesz a 4. is megint lesz több ötletem), szóval igen, sajnos én is beleestem ebbe, hogy függő lettem. De igazából én a tetováltaknál azt furcsállom ha valaki nem az :)
2021. okt. 3. 17:16
6/12 A kérdező kommentje:
Örülök hogy vannak itt sorstársak hogy úgy mondjam. Én tegnap csináltattam a 6.-at de már nemsoká megyek a 7.-re..és a következő kettőt is tudom hogy mi lesz. De még azokon kívül szeretnék még.. tegnap eléggé elkapott a gépszíj :D
Azt szoktam mondani, hogy nekem csak egy tetoválásom van, de az 8 éve készül :D Úgyhogy úgy gondolom én is függővé váltam :)
2021. okt. 8. 19:33
Van olyan, ami nem függ rá? :D
25 éves koromig vártam az elsővel, addig gondolkodtam, hogy biztosan kell-e nekem ez, stb. Aztán annyira belejöttem, hogy már a hatodikra megyek a következő héten, pedig az első még csak most lesz egy éves. :D
2021. okt. 10. 15:13
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor hasonlóképp vagy te is 8/8 -as válaszoló. Én 24 éves koromig vártam az elsővel..most október végén csináltatom a 7. et :D Alig várom már..
22 voltam az elsőnél.
Most 33 vagyok.
9 db-nál járok.
Annyit leírnék, az első tetoválásom idén lett kibővítve.
Én is függő vagyok ;)
2021. okt. 24. 21:19
További kérdések: