Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Más is van itt aki tetoválásfü...

Más is van itt aki tetoválásfüggő?

Figyelt kérdés
Szinte elviselhetetlen az érzés amíg eltelik az idő 2 tetoválás között..

2021. okt. 1. 17:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Én már nagyon várom az elsőt!
2021. okt. 1. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap csináltattam az elsőt, de már mennék a másodikra. :D Nem tudom, ez a kérdés szempontjából helytálló-e, de az érzés ugyanaz. :D
2021. okt. 2. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elviselhetetlennek nem mondanám a két tetoválás közötti időt.

Viszont mindig hatalmas örömmel megyek egy újabb tetoválásra, mert mindig nagyon jó a szalonban a hangulat és nagyon rendesek az ott dolgozók. A tetoválástól meg jobban magaménak érzem a testem. Ezt most fura lehet olvasni, de biztos van aki átérzi:D Az ötödiknél azt mondtam hogy ennyi volt. Jelenleg a hetedikre fogok időpontot kérni

2021. okt. 2. 15:11
 4/12 $$$$$ ***** válasza:
100%
En is az vagyok. Az elsőnél úgy voltam vele hogy csak az az egy lesz. Aztan megse. Jelenleg 5 db van. Jövőhéten megyek a hatodikra. Es utana még akarok egy párat. A jövőhetin kívül jelenleg még 5 van tervben. De majd gyarapszik még ez a szám😂.
2021. okt. 2. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én júniusban voltam utoljára, és a következőt tavaszra terveztem (olyan március-április körül) de hát nem vagyok benne biztos, hogy addig kibírom. Minden nap gondolok rá hogy de jó lenne már menni (egyébként egyelőre 4 van még tervben, de tuti mire meglesz a 4. is megint lesz több ötletem), szóval igen, sajnos én is beleestem ebbe, hogy függő lettem. De igazából én a tetováltaknál azt furcsállom ha valaki nem az :)
2021. okt. 3. 17:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Örülök hogy vannak itt sorstársak hogy úgy mondjam. Én tegnap csináltattam a 6.-at de már nemsoká megyek a 7.-re..és a következő kettőt is tudom hogy mi lesz. De még azokon kívül szeretnék még.. tegnap eléggé elkapott a gépszíj :D
2021. okt. 8. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt szoktam mondani, hogy nekem csak egy tetoválásom van, de az 8 éve készül :D Úgyhogy úgy gondolom én is függővé váltam :)
2021. okt. 8. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, ami nem függ rá? :D

25 éves koromig vártam az elsővel, addig gondolkodtam, hogy biztosan kell-e nekem ez, stb. Aztán annyira belejöttem, hogy már a hatodikra megyek a következő héten, pedig az első még csak most lesz egy éves. :D

2021. okt. 10. 15:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor hasonlóképp vagy te is 8/8 -as válaszoló. Én 24 éves koromig vártam az elsővel..most október végén csináltatom a 7. et :D Alig várom már..
2021. okt. 11. 11:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

22 voltam az elsőnél.

Most 33 vagyok.

9 db-nál járok.

Annyit leírnék, az első tetoválásom idén lett kibővítve.

Én is függő vagyok ;)

2021. okt. 24. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!