Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás (vagy piercing)...

Tetoválás (vagy piercing) készítése után mindig szoktak képet készíteni a művészek a végeredményről, vagy csak azt fotózzák, aki szeretné?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nekik jó, ha tudják bővíteni a portfóliójukat, viszont én nem szeretném, hogy a testem bármelyik részlete makro minőségben felkerüljön mondjuk egy insta oldalra. (Szégyenlősebb vagyok az átlagnál, és tetoválást és piercinget is kizárólag amiatt szeretnék, mert saját magamnak örömet okoz.) Nagy bunkóság lenne azt kérni, hogy ne fotózzák le, amit készítettek? Megértenék?

2021. aug. 13. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondhatod, hogy ne fotózza le. Vagy azt is, hogy ne tegye fel nyilvános oldalra a képet.
2021. aug. 13. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó párszor voltam már tetováltatni, eddig mindig lefotózták a végén. Azt nem tudom, hogy minden szalonban bevett szokás-e, ahová én járok ott igen. Akkor is fotóztak, mikor még félkész állapotban sem volt az első alkalom után (nagyobb projekt volt). Szóval szerintem ez egyfajta biztosíték számukra (például ha a gyógyulási idő alatt nem megfelelően jár el valaki és emiatt roncsolódik a minta a tetoválónak legyen bizonyítéka arról, hogy nem az ő hibája), egyik kép sem került ki sehová. Piercingek esetében nem tapasztaltam ilyet, ott nem is lenne indokolt.
2021. aug. 13. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm a választ!
2021. aug. 14. 03:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szokás fotózni, ha esetleg más "belenyúl" ne legyen vitás helyzet, azt viszont kérheted, hogy ne jelenjen meg a kép sehol.
2021. aug. 14. 14:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Igazából úgyis az fontos nekem, hogy ne osszák meg nyilvánosan a képet.
2021. aug. 14. 17:01
 6/8 anonim válasza:
100%

Alapból mielőtt elkezdenek varrni ,kitöltetnek veled egy bele egyező nyilatkozatot./ név,személyi szám,telefonszám,email-cím,az is rajta szokott lenni hogy elismered hogy józan vagy és tudatodnál és vallalod , ...stb és az is benne van hogy bele egyezel vagy nem egyezel bele hogy kitegyék ezt a munkát online

Mondjuk az is igaz ,hogy ez lehet hogy nem mindenhol van így

Akkor meg csak szimplán érdemes előre jelezni

2021. aug. 17. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igen altalaban keszitunk a munkainkrol kepet de arc es szemely megnevezese nelkul kerul ez ki es csak az adott vendeg beleegyezesevel. Ha valaki kulin keri ne fotozzak, termeszetesen nem is fogok. Amugy ha kisebb minta valoszinuleg fel se kerul vagy le se fotozzak. A portfoliot altalaban a kulonlegesebb komolyabb mintakkal szeretjuk boviteni bar tetovaloja valogatja ezt is. De nem fog megjelenni ha kered, nyugi.🙂

Egy tetovalo

2021. aug. 17. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. aug. 18. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!