Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetoválók miért passzolgatjá...

A tetoválók miért passzolgatják a vendégeiket?

Figyelt kérdés

Tavaly kiköltözött a tetkósom külföldre, szóval 1 évig nézegettem másokat, és találtam is egyet.Elmentem megbeszélni a csávóval a tetkót, és amikor mentem időpontra nem is ő volt ott, hanem egy csaj, akiről azt sem tudtam kicsoda :D be sem mutatkozott nyomtatta is ki a képet amit én rajzoltam és aznapra át kellett volna tervezni. Megkérdeztem, hol a pali, hát nincs bennt. Vannak e neki mintái, hogy megnézzem hogy varr? nincs.

Mondtam neki, hogy tervezze át a tetkót, erre Pinteresten keresett mindenfélét ami egyáltalán nem is volt a tervemben. Nem értette meg egyszerűen, hogy a tervemből kellene kiindulni, mikor megmagyaráztam neki elkezdte a kinyomtatott rajzot átrajzolni ugyanolyanra :)

mikor folyamatosan visszautasítottam szólt egy másik tetkósnak, hogy tervezze már át ő...Szóval nem értem egyszerűen, hogy ez bevett szokás?

Azt mondtam, hogy köszi de inkább megyek.

2021. júl. 9. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol voltál, de ez egyáltalán nem normális és megszokott dolog. A tetovalo akivel egyeztetsz o tervez neked es o fogad a megbeszelt idoponton is. Itt valami nem stimmelt, jo hogy eljottel. Normalis tetovalonak van portfolioja, es tud tervezni, akar elore es mar azzal var vagy ott a helyszinen egyutt tervezitek. Vannak vendegeim akik meseltek hasonlokatm hogy a tetovalok full masra akartak rabeszelni mint amit akart meg a tema se egyezett. Az ilyet ott kell hagyni, nektek vendegeknek ez egy eletre szolo dontes.

Egy tetovalo

2021. júl. 11. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi :D csak mert a csaj vegig olyan fejet vagott hogy ugy ereztem en vagyok a szar
2021. júl. 12. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ilyen van azon nyomban hagyd el azt a stúdiót. Én is Tetkós vagyok. Nagyon sok ilyen sztorit hallgatok mostanság a vendégeimtől. Sőt, a múlt héten becsúszott pár turista csaj és ugyanezt mesélték, hogy valamelyik Budapesti tetkósszalonban rá akarták őket beszélni egy teljesen más tetkóra amit akartak és egy irreális összeget kértek tőlük
2022. máj. 16. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!