Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A lányom nemsokára 14, és...

A lányom nemsokára 14, és szeretne egy kicsi tetoválást a kézfejére. Van aki manapság vállalja?

Figyelt kérdés

2021. jún. 30. 03:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%
Semmilyen normális szalon nem vállal el 14 éveseket, és nagyon jól is van ez így. Csináltassátok meg inkább hennával, az nem örök életre szól, és legalább a lányod is begyakorolhatja, hogy milyen nehéz lenne eltakarnia a kézfejét, ha olyan szituációba kerülne, ahol jobb, ha nem látszik a tetoválása.
2021. jún. 30. 18:36
 22/24 anonim válasza:
93%

Fájdalmas dolog 12 évesen elveszíteni egy kutyát.

Na de ez 30 év múlva is annyira releváns érzés lesz, hogy a kézfej-tetoválással kell megemlékezni róla? Biztos, hogy ez a kutyáról szól és nem csak menőbb akar lenni általa az osztályban? Mindegy is, hiszen mindkét esetben rossz döntés lenne.

14 évesen rém távolinak tűnhet az a bizonyos 18. szülinap, de ez olyan dolog, amit hideg fejjel kell átgondolni, ami a 14 éveseknek nem a sajátja. Ráadásul, ennyi időseknek még kialakult stílusuk sincs.

Ha tetoválást szeretne, lesz még bőven ideje varratni magára mindenfélét.

2021. jún. 30. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem veszed figyelembe a korábbi kommenteket, akkor legalább csak abba gondolj bele, hogy egy 14 éves gyerek nőni fog még. A keze is. El fog torzulni a minta..
2021. jún. 30. 22:41
 24/24 anonim ***** válasza:
56%
Tetováló vagyok, ne engedd neki! Rengeteg megbant tetkót takarunk, még én is tele vagyok olyannal, amiket takartatok, pedig mar huszonéves voltam, amikor rám kerültek. Kézfejre meg vegképp ne, csöves, sittes okádék bárkin!
2021. jún. 30. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!