Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ki tudom izzadni a friss...

Ki tudom izzadni a friss tetoválást?

Figyelt kérdés

Kicsit szégyenlem a kérdést, 😀

Kedden tetovaltak, ma csütörtök van, minden este 2 órás edzésem van, plusz kánikula, konkrétan folyik rólam a víz 😊

Hulyeseget kérdezek, ugye?

2021. jún. 24. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod kiizzadni :D

Viszont ezt az edzés dolgot kicsit pihentethetted volna, a friss tetoválást nem érheti közvetlen vízsugár, gondolom fóliázod, de ez nem a legjobb döntés ebbe az egyébként is nagyon meleg időben.. fólia nélkül, óvatosan lemosva kellene hagyni viszonylag steril környezetben szellőzni és kenni.

2021. jún. 24. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Az egész tetkó 3x5 cm-es téglalap méretű kb, nincs is konkrétan kiszinezve, satirozva van dehat akkor is izgulok, mert szeretem 😀

Nem foliazom, egy hétig kell 3 óránként Bepanthennel kenni

2021. jún. 24. 19:34
 3/9 A kérdező kommentje:

A csaj aki csinálta, azt mondta hogy zuhanyozzak és ne fürödjek, illetve hogy tusfürdo ne érje

Honnan jött a vízsugár??? 😀

2021. jún. 24. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Vízsugár = amikor tusolsz és a zuhanyrózsából jön a víz (ha jó a nyomás nálatok akkor viszonylag erős tud lenni) :D

Nyilván a nagy hőség miatt mondta, hogy ne fóliázd, ne fulladjon alá. Ettől függetlenül, az ott most jelenleg egy 'seb', hiszen a tű több ponton felnyitotta a bőrödet, hogy a festéket bele juttassa :)

Tehát nem tudom mennyire tesznek neki jót a bacik, végülis max begyullad 🤷🏼‍♀️

2021. jún. 24. 19:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. jún. 24. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hulyeseget kérdezek, ugye?"

igen! :D

2021. jún. 24. 23:18
 7/9 A kérdező kommentje:
😂 Haha 😂
2021. jún. 24. 23:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Ujabb nagyon okos kérdés 😀

Az izzadság koszos?

😊

2021. jún. 25. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:

"Az izzadság koszos?"

tényleg jó kérdés! én azzak érzem, mert az izzadságba beleragad a kosz ami a levegőben száll.

Most fürcsiztem meg az udvaron csapvízben és sokkal tisztábbnak érzem magam! :)

2021. jún. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!