Ki tudom izzadni a friss tetoválást?
Kicsit szégyenlem a kérdést, 😀
Kedden tetovaltak, ma csütörtök van, minden este 2 órás edzésem van, plusz kánikula, konkrétan folyik rólam a víz 😊
Hulyeseget kérdezek, ugye?
Nem tudod kiizzadni :D
Viszont ezt az edzés dolgot kicsit pihentethetted volna, a friss tetoválást nem érheti közvetlen vízsugár, gondolom fóliázod, de ez nem a legjobb döntés ebbe az egyébként is nagyon meleg időben.. fólia nélkül, óvatosan lemosva kellene hagyni viszonylag steril környezetben szellőzni és kenni.
Az egész tetkó 3x5 cm-es téglalap méretű kb, nincs is konkrétan kiszinezve, satirozva van dehat akkor is izgulok, mert szeretem 😀
Nem foliazom, egy hétig kell 3 óránként Bepanthennel kenni
A csaj aki csinálta, azt mondta hogy zuhanyozzak és ne fürödjek, illetve hogy tusfürdo ne érje
Honnan jött a vízsugár??? 😀
Vízsugár = amikor tusolsz és a zuhanyrózsából jön a víz (ha jó a nyomás nálatok akkor viszonylag erős tud lenni) :D
Nyilván a nagy hőség miatt mondta, hogy ne fóliázd, ne fulladjon alá. Ettől függetlenül, az ott most jelenleg egy 'seb', hiszen a tű több ponton felnyitotta a bőrödet, hogy a festéket bele juttassa :)
Tehát nem tudom mennyire tesznek neki jót a bacik, végülis max begyullad 🤷🏼♀️
"Hulyeseget kérdezek, ugye?"
igen! :D
Ujabb nagyon okos kérdés 😀
Az izzadság koszos?
😊
"Az izzadság koszos?"
tényleg jó kérdés! én azzak érzem, mert az izzadságba beleragad a kosz ami a levegőben száll.
Most fürcsiztem meg az udvaron csapvízben és sokkal tisztábbnak érzem magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!