Szerintem nem attól lesz egy tetoválás jó hogy az másoknak tetszik-e vagy nem.
A vonalak egyenesnek tűnnek és szép a labda is, a tetováló jó munkát végzett.
Kérdésedre válszolva igen ez egy jó tetkó, de én magamra ilyet nem varratnék mert az ilyen fajták nem jönnek be és teljesen más stílusú tetoválásaim vannak.
2021. máj. 18. 09:14
2/9 anonim válasza:
Nem is tudom... Nekem nem tűnik túl igényesnek, kicsit furcsán néz ki. Bár igazából neked kell tetszenie, de ne hamarkodj el semmit. Hagyj egy kis időt magadnak, mert lehet, hogy pár hét múlva már más lesz a véleményed róla.
2021. máj. 18. 09:16
3/9 anonim válasza:
Szerintem jó, szép munka. Ha tetszik, varrasd ezt, de mivel éngem nem köt semmi a kosárhoz, nem tetováltatnám magamra.
2021. máj. 18. 09:17
4/9 anonim válasza:
#3 vagyok, lemaradt, hogy szerintem is legalább pár hétig várj, gondold át, mert azért ez nem lemosható 😅
2021. máj. 18. 09:18
5/9 anonim válasza:
2-es vagyok. Mármint nem magát a tetoválást tartom igénytelennek, mert szép munka.😅 Hanem a minta kicsit "gyerekes".
2021. máj. 18. 09:20
6/9 anonim válasza:
Régen, amikor én még kissrác voltam, a rágókban voltak színes, felnyalható "tetoválások". Na ez pont úgy néz ki.
Színes, igénytelen, semmitmondó.
Nyolcévesen elmegy, de csak ha lemosható. Felnőttként nem tudok olyan szituációt elképzelni, hogy ne röhögjek ki egy ilyet.
De ez csak az én véleményem, erősen szubjektív. Nem nekem tetováltatsz hanem megadnak.
2021. máj. 18. 09:34
7/9 anonim válasza:
Tetoválás,választásánál mindég a tudat alatti működik. Mivel a gömb formát választottad így a teljességre törekszel nem vagy felszínes,sárga szín pedig
sárga a napsütés színe. Az örömmel, a boldogsággal, az értelemmel és az energiával szokás összekapcsolni.
2021. máj. 18. 10:52
8/9 anonim válasza:
#7, ez Akkora marhaság, mint szódás a lovát. A kérdéses tetoválás egy kosárlabda, amit valószínűleg nem azért választ a kérdező mert véletlenszerűen megtetszett neki, hanem mert kötődik ehhez a sporthoz.
2021. máj. 18. 11:14
9/9 anonim válasza:
8-as magadtól van ennyi tehetséged,vagy tanultad valakitől,vagy családi vonás ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!