Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás szeretnék de nem...

Tetoválás szeretnék de nem tudom kitalálni?

Figyelt kérdés

Szóval rengeteg ötletem van de egyszerűen nem tudom "megálmodni" hogy pontosan milyen is legyen

Nézegetek képeket ami tényleg tetszik lementem kisebb változtatások nyilván lennének rajta de az alapötlet megvan

De egy óra múlva meg nem tetszik már

A másik hogyha mondjuk egy tetováló áll terveztetném meg de megcsinálja és nekem nem tetszik akkor feleslegesen fizetek ki x összeget

A harmadik pedig : ti ezt hogy csináljátok?

Nem vagyok túl kreatív sajnos pedig most jó lenne

Rendesen idegesít a dolog mert nagyon akarom de nem jön össze

Ti voltatok már így? Próbálkoztam már azzal is hogy neki álltam rajzolni egy vázlat szerű dolgot de szörnyen rajzolok

Olyat még nem fogok magamra tetováltatni amiben nem vagyok 10000% biztos

Segítsetek légyszíves

2021. máj. 17. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Innen.válogattam annak idején .

[link]

2021. máj. 17. 21:09
 2/3 Akkor sem mondom me@ válasza:
78%
Szerintem akkor tetoválj magadra valamit ha pontosan a tudod mit szeretnél
2021. máj. 17. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Kettesnek igaza van, amíg csak a tetoválás iránti vágy van meg, és nincs konkrét minta, addig jegeld.

"A másik hogyha mondjuk egy tetováló áll terveztetném meg de megcsinálja és nekem nem tetszik akkor feleslegesen fizetek ki x összeget"

Nem, egy szolgáltatást fizetsz ki. Az mennyire fair, hogy te terveztetsz vele, fél napja kiesik, amíg dolgozhatott volna, és te nem akarod kifizetni?

2021. máj. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!