Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen anyagot ajánlanátok...

Milyen anyagot ajánlanátok tetoválás gyakorláshoz? Tippeket várnék érdeklődőként

Figyelt kérdés

Nyilván utána néztem a dolgoknak, beszéltem tetoválókkal (mindenki ismerősökön/magán gyakorolt) vannak speciális bőrök, eszközök, de mindenki fikázza, ezért érdeklődnék kinek mi vált be. Láttam különböző gyümölcsöket is, pl banán, narancs… a rajzolás jól megy és ezért szeretném kipróbálni, viszont iskolára először nem fizetnék be, ha esetleg nem jön be akkor kidobott pénz. Az eszközök mindenképp. Handpoke technikával szeretnék próbálkozni művészek tippjeivel, videók alapján.

Bármiféle tanácsot elfogadok, ami nektek segített az elején.

Köszönöm előre is.

2021. máj. 12. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat en ilyen sima mubort rendeltem. Egyaltalan nem olyan mint az emberi, de gyakorlasra tokeletes. Beirod google-ba szerintem az elso fajta amit kidob. Ha nagyon kezdo vagy az is jo. De en raktam el magamnak igazi disznobort is, azt meg nem probaltam.

Mondjuk en olyan szerencses helyzetbe vagyok hogy mar 2x tetovaltam emberre is. Úgyhogy van viszonyítási alap. De ezek igazabol tok jok szerintem tok mindegy mire csinalod, a lenyeg (szerintem) hogy magat a gep rezgeset szokd. Szerintem az a gazabb.

2021. máj. 12. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
43%

Először saját magadon kell gyakorolni, mindenki ezt mondja.

Jó nem legelső mozdulattal, de az ilyen olyan pótlék után az jön.

2021. máj. 12. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Elsőnek ne handpoke-al próbálkozz. Vegyél valami olcsó kínai gépet, vagy valami erősen használt olcsó, de minőségit. Banán és narancs jók, főleg, mivel megcsinálod, utána meg is eheted. Gyaksibőr a következő, de vannak, akik a friss röfibőrt szeretik (nem kiképzett bőr, hanem tényleg friss disznóbőr, amit nem fagyasztassz le, de a bőr alsó részét alaposan lepucolod). Nyilván egyik sem lesz teljesen olyan, mint az élő emberi bőr, de azok a legjobb utánzatok.

Ha ott már jól megy géppel, akkor próbálkozhatsz handpoke stílusban szintén a fentiek egyikén. Ne magadon kezd, mivel amúgy is bőr és bőr között nagy az eltérés olykor, pláne különféle testtájékon. Amikor meg már jól megy minden, akkor jöhet az, hogy magadat, esetleg másokat, de érdemes több helyen is véleményeket kérni. A tetováló "suli" szót felejtsd el, lehúzós tanfolyamfélék, ahol túl sok mindent nem tanítanak meg. Ha valóban profi akarsz lenni és ebből élni, akkor ha már otthon gyaksikra jól megy, keress szalonokat fel, tetoválókat és próbálj gyakornoknak bejutni valahova. Onnan már könnyebb lesz.

2021. máj. 12. 16:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi nektek, a disznóbőr nem opció, vega vagyok, ezért nem is írtam. :) de akkor szerzek be először néhány banánt, utána műbőrt…

Kedves #3,

egyelőre túl nagy álom ebből megélni viszont ez a téma tetszik a legjobban, nem szeretnék gépet használni a későbbiekben sem, ebben az esetben is érdemes lenne azzal póbálkoznom?

Először most egy rajztanfolyamra jelentkeztem csak, egyébként is próbálkozom digitális grafikával szóval jól jön. A tetoválós suli elképzelésemben a technikák miatt lenne jó.. de ebben igazad van, hogy lehúznak és végül is a gyakorlatban lehet a legtöbb tudást összeszedni. Addig maradnak a videók.

2021. máj. 12. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!