Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek gáz, ha magamra...

Szerintetek gáz, ha magamra tetováltatom a születési évét, de ő az enyémet nem? Te mit szólnál?

Figyelt kérdés

Tesómról lenne szó, ő nem valami tetoválás párti, vagyis tetszenek neki, de magára nem nagyon szeret varratni. Meglepetésként gondoltam, hogy valahova picibe magamra varratom a születési évét. :) Közel állunk egymáshoz.

Másik kérdés: Te mit szólnál, ha a tesód magára tetováltatná a születési évszámodat? Örülnél neki?:)

2021. ápr. 24. 12:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

13:30. Persze. Hogy lehetne már elfelejteni a saját tesódat.. egyke vagy gondolom, vagy csak szimplán buta.

14:08 és 14:23 köszönöm, igazatok van, ki se kellett volna írnom a kérdést :)

Köszönöm az értelmes válaszokat!(Azt a 3 darabot..)

2021. ápr. 25. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Majd ha összevesztek az örökségen és soha többet nem álltok szóba szépen fog kinézni 😂
2021. ápr. 26. 06:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Miért vesznénk össze az örökségen, nem a barátok köztben vagy a Szulejmánban vagyunk. Sokkal közelebb állunk egymáshoz, mint a szüleinkhez valaha álltunk, de természetesen nagyon szerettük őket is, mind mindenki a szüleit, csak egymást nyilván jobban. (,,A testvéri szeretet a legerősebb” mondás nem véletlen alakult ki.) Mindig csak egymásra számíthattunk, amikor a régi barátaink lemorzsolódtak, és a kevésbé közeli rokonok, akkor is. Az örökséget pedig elosztottuk fele-fele arányban te gy*kér, nem a TV-ben látott veszekedő testvéreket kell alapul venni, a média általában nem a valóságot mutatja, de te biztos tudod, mert nagyon okos vagy. Remélem a te halott rokonaiddal is így viccelődnek, biztos neked is nagyon jól esne.

19:58-as, amelyik válaszadó nem fejt ki indoklást, csak azért van ,,igaza” mert csak, azt nemhogy értelmes válasznak, de értelmes embernek sem tartom. Ha bajom lenne az ellentétes véleménnyel, nyilván nem írtam volna ki a kérdést. Értelmes indoklást azonban nem kaptam, a mert csak típusú ,,érvelés” nem az. Mellesleg nem, mintha közöd lenne hozzá, de jogi diplomám van, és nyelvvizsgám 2, folyamatban a 3. De biztos én vagyok a h*lye. Na mindegy, kiveszem a figyelt kérdések közül ezt, mert értelmes válaszokat már kaptam.:)

További szép napot!

2021. ápr. 26. 10:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Ui.: Megbeszéltük, és rajta az én születési évszámom lesz, rajtam pedig az övé, tetszett neki az ötlet. :)

Na kiveszem a figyelt kérdések közül, kellemes napot! <3

2021. ápr. 26. 10:54
 15/19 anonim válasza:
49%

Ne foglalkozz veluk kerdezo, valoszinuleg tenyleg csak teveben vagy pletykak alapjan hallottak testverekrol. Avagy az ovekevel tizeneves korkulonbseg van, es azt veszik alapul. Az csak ver szerint testver, igazi teso az akivel egyutt vagy gyerek, egyutt nosz fel, osztoztok a csaladi boldogsagokban es veszekedesekben gyerekkorotok ota, beveditek egymast akar a szulokkel szemben is. Es szerencsere ebbol van tobb, mert ez a normalis, nem amit-valoban😂😂- a tv-ben latnak, vagy hallanak mashol😂De sajnos ebbe bele kell torodni, sokan lehordjak azt, hogy valakinek testvere legyen azert, mert vagy nekik sincs es irigyek, vagy tenyleg amit mondtam, hogy kulon nottek fel es csak nevlegesen tesok, es azt hiszik, hogy az a testveriseg. Azt kozben apja/anyja lehetne az idosebbik😂😂

A kerdesedre valaszolva szerintem nem gaz, ha nektek tetszik, bar en nem csinaltatnek az ocsemmel, pedig mindennel jobban szeretem, legjobb haverok vagyunk szuletese ota szinte. Persze ,,gyilkoltuk” egymast de hiaba verekedtunk hebe-hoba, akkor is ha barki mas belekotott a masikba egyutt ,,alltunk ra” arra az illetore mar gyerekkent is. A gyerekek vitatkoznak, ovodaban, iskolaban is, ez a normalis, a masik pillanatban pedig egyutt jatszanak vagy nezik a meset, es olni is tudnanak a masikert felnottkent is. (Egy normalis csaladban, persze van, ahol az anya megoli a gyereket, tesok nem beszelnek egymassal es osszevesznek az oroksegen stb nyilvan vannak kivetelek, de attol meg ezek nem normalis dolgok.)

Szoval en csak siman nem szeretem a tetovalasokat, azert nem csinaltatnek, de ha nektek bejon akkor hajra, es ne foglalkozz a primitiv emberekkel, akik irigyek a kapcsolatotokra. Irigyek, butak es hozza nem ertok mindig voltak es lesznek, ki kell zarni oket a latokorbol, max illedelmesen meghallgatni oket, de ha nem ertik, ne eroltesd, ha valaki nem tud felfogni valamit vagy rosszundulatu annak nem fogod tudni elmagyarazni, hogy sem allatok nem vagyunk,sem egy szappanopera tagjai.😂

A szuleitekert pedig oszinte reszvetem, de jo latni, hogy van tesod, akivel osztoztok a gyaszban, es nem vagy egyedul. :)

2021. ápr. 26. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Én snassznak tartom a születési dátumot, inkább olyasmit választanék páros tetoválásnak ami külön-külön is jópofa, együtt pedig jelent valamit kettőtöknek. De ez én vagyok, mindenki varrasson olyat amilyen szeretne :)
2021. ápr. 26. 17:21
 17/19 anonim válasza:
17:21 igen, azóta már egyedibbé tettük a közös tetkót:D :)
2021. jún. 1. 20:27
 18/19 anonim válasza:
(A kérdező tesója vagyok😊)
2021. jún. 1. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Ostobaság.
2021. jún. 28. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!