Szerintetek gáz, ha magamra tetováltatom a születési évét, de ő az enyémet nem? Te mit szólnál?
Figyelt kérdés
Tesómról lenne szó, ő nem valami tetoválás párti, vagyis tetszenek neki, de magára nem nagyon szeret varratni. Meglepetésként gondoltam, hogy valahova picibe magamra varratom a születési évét. :) Közel állunk egymáshoz.
Másik kérdés: Te mit szólnál, ha a tesód magára tetováltatná a születési évszámodat? Örülnél neki?:)
2021. ápr. 24. 12:36
2/19 A kérdező kommentje:
Indoklást is kérek.:) (Lebeszélni ugyan nyilván nem lehet, főként nem gyk-n idegenek által, de a véleményeket szívesen meghallgatom.)
2021. ápr. 24. 12:57
4/19 A kérdező kommentje:
😂😂😂Oké. Értelmes válaszokat kérek, értelmes gondolatmenet kifejtésével. Köszönöm.
2021. ápr. 24. 13:09
5/19 anonim válasza:
mi is közel állunk húgommal egymáshoz, de én az évszámnak nem látom sok értelmét. Akkor már inkább valami rá jellemző kis dolog/mintha.
6/19 anonim válasza:
Félsz h elfelejted azert akarod kivarratni? 😂😂😂
8/19 anonim válasza:
szerintem csináld nyugodtan, ha neked tetszik a tetkó akkor mindegy, hogy mit gondolnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!