Mi a véleményetek a blackout/blackwork tetoválásokról?
Nekem nagyon nem tetszik. Bár nekem nincs tetoválásom, én nem vagyok ellene, ha valaki ízléses, számára jelentőséggel bíró mintákat varrat magára, de ez nekem már sok és igazából az értelmét se látom.
De ez csak az én véleményem (nő vagyok, ha ez lényeges), ha neked ez tetszik és ilyet akarsz, akkor az számít.
Mondjuk ez női, de nekem nagyon bejön:
Egyébként férfin is tetszik, de tényleg jobb, ha van valami minta benne, nem tök fekete.
Nekem ezek a féle tetoválás ok annyira nem tetszenek. Szóval, ha meglátom valakin, általában nem a "de szép, ilyet akarok én is" jut róla eszembe. Viszont amúgy nincs bajom vele, ha valakinek tetszik, stílusa, akkor csinálja.
Ha lenne párom/így ismerném meg a minden szempontból tökéletes személyt, rajta se különösebben zavarna, semleges lenne, meg gondolom nekem is vannak olyan jelenlegi dolgaim/jövőbeli ötleteim, amik neki nem tetszenek majd.
19/L/tetoválatlan
Köszönöm mindenki válaszát, mentek a zöld kezek!
Pusztán kíváncsiság volt, már túl vagyok a varráson (az egyik kar full ilyen lett:-)). Az utolsó fázis jelenleg még gyógyul.
A #2-es és #4-es válaszoló nagyon szép mintákat linkelt, köszi!
Összességében köszönöm mindenkinek a választ! Azt gondolom ismerkedéskor nem visszatartó erő egy ilyen tetoválás és jó döntés volt megcsinálni.
De a lényeg, én imádom:-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!