Magyarországon mennyire divat/elterjedt a blackout, blackwork tetoválás? Ti csináltatnátok?
Figyelt kérdés
Én megcsináltattam, és sokan nem igazán értik, miért.
23. L
2019. júl. 7. 10:16
2/5 Metionin válasza:
Annyira nem de nekem pl. tetszik. Magamra csak dotworkot varratok, mert nekem az tetszik és leszarom hogy más mit szól hozzá. Az én bőröm, én viselem halálomig, nekem kell hogy tetsszen. Tegyél így te is :)
3/5 anonim válasza:
Blackout az estek 80%ában egy egész karnyi szutykot takar...sok piercer és tetováló rendelkezik ilyennel 🙄
A blackwork meg csak picit sötétebb black and grey... az meg van? Nem bagyok vele egyedül sztem.
4/5 $$$$$ válasza:
Én nem csináltatnák. De amugy szerintem jól néz ki 😃. De jelentese nincs a számomra. Es annyira nem tetszik hogy megcsinaltassam. De amugy jól néz ki,máson tetszik😃. Es ne foglalkozz azokkal akiknek nem tetszik. Az a lényeg hogy neked tetszik.
19/F
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon tetszenek az ilyen tetoválások. Melyik testrészedre készült? Szívesen megnézném. 😊🖤🖊 Tegyél fel róla képet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!