Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Olyan tetoválás amit megbántatok?

Olyan tetoválás amit megbántatok?

Figyelt kérdés
Milyen tetkót bántatok meg? Pl olyan zenekart logoja, képe amit akkor nagyon később nagyon nem szerettetek?

2021. ápr. 21. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Nem hiszem, ha valaki annyira szeret egy zenekart, hogy magára tetováltatja a logóját, akkor később megutálná azt a zenét. Legfeljebb már nem annyira fontos számára, mint korábban.

Bár most jut eszembe, ismertem egy srácot, aki megbánt egy zenekaros tetkót, le is szedette. Részéről az elhamarkodott döntés volt. Talán nem is józan állapotban.

Én pl. olyan logót választottam (nem zenekar, de hasonló), ami gyerekkorom óta, több, mint 20 éve fontos, sőt meghatározó volt az életemben. Nagyon örülök, hogy megcsináltattam azt a tetkót. Alaposan át kell gondolni, vagy csak akkor tetováltatni, ha van olyan, amit hosszú távon érdemes viselni.

2021. ápr. 21. 22:28
 2/11 $$$$$ ***** válasza:
96%
Nekem jelenleg 3 van. Egyiket se bánom. Imadom őket. Es a többit se fogom bánni. Mivel mindig jol átgonom mielőtt felvarratom.
2021. ápr. 22. 01:19
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Egy lány ismerősöm a legjobb barátnöjével csináltatott ilyen LB-s egyentetoválást (22 évesen). Hát mit ne mondjak, a tetoválás után kb fél évvel megszakadt a kapcsolatuk...
2021. ápr. 22. 08:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyiket egy kicsit mert csúnya lett, találtam egy művészt aki kijavította, azóta csináltattam nála több tetoválást is, igazából azt bánom hogy nem kerestem szimpatikusabb tetoválót mert aki helyrehozta sokkal szebbet is tudott volna csinálni ha más hibájára kell dolgoznia.
2021. ápr. 22. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
*ha nem más hibájára kell dolgoznia
2021. ápr. 22. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
#2 majd 15 év múlva visszatérünk rá...
2021. ápr. 23. 19:33
 7/11 $$$$$ ***** válasza:
96%
6-os nyugodtan visszaterhetunk ra akar 50 ev mulva is. Kb. 7.es korom ota akarok tetkokat. Ezt a 3 at ami most van már akkor is akartam. 2 a motorzassal kapcsolatos ami az eletemnek nagyon fontos resze. A harmadik pedig a nevemmel kapcsolatos. A többi mintat is amit még majd szeretnek már evek ota eldöntöttem..
2021. ápr. 23. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
mert mondjuk egy Yamahas póló mondjuk nem lenne olyan dolog amit hordasz és a motorozással kapcsolatos? Feltétlen tűnek kell esni? Hmmm...
2021. ápr. 24. 00:56
 9/11 $$$$$ ***** válasza:
100%
Igen tűnek kell esni (Imádom amikor varnak). Mert én imádom a tetkokat. Nekem ilyen a stílusom. Ahogy írtam is egeszen kis korom óta akartam tetkókat. Ha meglátok egy szebb mintát mindig megcsodállom. A tetovállom és más tetovállok műveit is rendszeresen nézem mert szeretek bennük gyönyörködni. Nekem egy nő is sokkal jobban tetszik ha van tetoválása (és minnél több annál jobb). Attol mert te nem tudod elfogadni hogy én tetováltan érzem jól magam attól még így van. Nagyon jo érzéssel tölt el amikor ránézek a tetkoimra. A pólót meg meghagyom neked😂.
2021. ápr. 24. 02:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőt bántam meg, de nem azért, mert már nem tetováltatnám magamra újra, az ok, amiért e mellett döntöttem ugyanúgy releváns. A kivitelezése nem tetszik. Sajnos, ahogy mondtam, ez a legelső tetoválásom, nem is tudtam még elképzelni magamon, hogy hogyan fog kinézni, így azonnal rá mondtam a designra az igent.

Épp most tervezgetek egy cover up tetoválást rá.

2021. ápr. 24. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!