Olyan tetoválás amit megbántatok?
Nem hiszem, ha valaki annyira szeret egy zenekart, hogy magára tetováltatja a logóját, akkor később megutálná azt a zenét. Legfeljebb már nem annyira fontos számára, mint korábban.
Bár most jut eszembe, ismertem egy srácot, aki megbánt egy zenekaros tetkót, le is szedette. Részéről az elhamarkodott döntés volt. Talán nem is józan állapotban.
Én pl. olyan logót választottam (nem zenekar, de hasonló), ami gyerekkorom óta, több, mint 20 éve fontos, sőt meghatározó volt az életemben. Nagyon örülök, hogy megcsináltattam azt a tetkót. Alaposan át kell gondolni, vagy csak akkor tetováltatni, ha van olyan, amit hosszú távon érdemes viselni.
Én az elsőt bántam meg, de nem azért, mert már nem tetováltatnám magamra újra, az ok, amiért e mellett döntöttem ugyanúgy releváns. A kivitelezése nem tetszik. Sajnos, ahogy mondtam, ez a legelső tetoválásom, nem is tudtam még elképzelni magamon, hogy hogyan fog kinézni, így azonnal rá mondtam a designra az igent.
Épp most tervezgetek egy cover up tetoválást rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!