Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valakinek ötlet?

Daisy09 kérdése:

Valakinek ötlet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég csináltak egy rovásírásos feliratot alkalomra, majdnem teljes hossz, kicsit jobbra csúsztatva.. Szeretném valahogy befejeztetni, egy teljes alkarost belőle, viszont nem igazán tudom, hogy egy feliratot hogyan/mivel lehetne körülfogni? Amilyen téma feljöhet, az geometria, utazás, erdő/természet.. Előre is köszönöm, aki valamivel is segít.. Nem áll össze a fejemben, mivel lehet ezt körbe fogni, hogy ne nézzen ki hülyén!
2021. ápr. 19. 18:06
 1/3 Metionin ***** válasza:
100%
vannak ezek az indaminták vagy más régi magyar minták amiket pl. tarsolylemezeken használtak, azok illenének hozzá szerintem. Vagy egy jellegzetes magyar táj.
2021. ápr. 19. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahhh értem amit mondasz, nem rossz ötlet utána járok! Annyira nem szeretném népiesre egyébként😅
2021. ápr. 20. 13:21
 3/3 Metionin ***** válasza:
Inkább ilyen ősmagyaros indákra gondoltam, ha már rovás. Viszont dotworkkal a táj szerintem még jobb pl. hegység látképe vagy városé, amit szeretsz.
2021. ápr. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!